Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Der Aufenthalt in Nordlimburg ist angenehm

Spaziergang durch die schöne Natur. Probieren Sie burgundische Gerichte. Erleben Sie lebendige Kultur. Entdecken Sie die reiche Geschichte. Verbringen Sie die Nacht an Orten, die Sie nie vergessen werden. Machen Sie spektakuläre Aktivitäten. Viel Spaß, komm nach Hause.

(Bitte beachten Sie: Auf Anweisung der nationalen Regierung und des Nationalen Instituts für öffentliche Gesundheit und Umwelt sind viele der hier vorgestellten Angebote derzeit nicht geöffnet oder die Veranstaltungen sind abgesagt. Bitte informieren Sie sich auf der Website des jeweiligen Anbieters über den aktuellen Stand).

Verken de herfst in Noord-Limburg!

In Noord-Limburg is de herfst in volle pracht. De natuur straalt met warme kleuren. Vogels zingen hun lied, terwijl de koeien en schapen rustig grazen. Laat je betoveren door het aangename weer op het terras met een smaakvol herfstbiertje, terwijl de kinderen zich buiten vermaken. Verken per fiets of te voet de betoverende herfstlandschappen en geniet van de heerlijke lokale gerechten. De herfst wacht erop om ontdekt te worden in Noord-Limburg!

Noord-Limburg straalt in de herfst!

5 bijzondere plekken in de natuur die je wilt ontdekken

In Noord-Limburg ben je altijd in de natuur. Of je nu in de stad bent of op het platteland, Binnen enkele minuten sta je midden in het ongerepte landschap. Hier wandel je uren zonder dat je iemand tegenkomt. In Noord-Limburg wordt je ondergedompeld in de unieke wereld van de natuur met vier verschillende landschappen: stuifduinen, water, heide en bos. Dat is genieten. En weet je wat? Het landschap heeft geen heuvels zoals in Zuid-Limburg:). Wij hebben alvast 5 bijzondere plekken voor je geselecteerd die je wilt ontdekken. Meer inspiratie? Klik hier.

Tips voor het leukste dagje weg

Een dagje weg in Noord-Limburg betekent: even helemaal weg! De leukste attracties en activiteiten vind je in het noorden van Limburg. Of je nu met het hele gezin op pad gaat of lekker met z'n tweetjes. Van attractiepark tot unieke tuinen. Van activiteiten op het water tot festivals. Van musea tot bosbessen plukken. Het kán allemaal. Wij hebben alvast een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Meer inspiratie? Klik hier.

Tips voor de mooiste wandel- en fietsroutes

Limburg is dé wandel- en fiets provincie van Nederland. In het noorden van Limburg heb je het voordeel dat het landschap lichtglooiend is dus zonder echte heuvels. Dit betekent: wandel- en fiets plezier voor iedereen! Kies één van de vele mooie thema fiets- of wandelroutes of maak je eigen route. Hier vind je alvast 6 bijzondere routes om het noorden van Limburg te ontdekken! Geniet onderweg van de streekproducten, bijzondere natuur en prachtige tuinen, dorpjes en landschappen.

Hier wil je zéker een nachtje slapen!

Er is zoveel te doen in Noord-Limburg dat je gewoon móet blijven slapen. Of je nu een weekeindje weg wilt, lekker wilt genieten van een bijzondere vakantie in eigen land of gewoon een nachtje wilt blijven slapen. In Noord-Limburg vind je zeker een bijzonder hotel, B&B, vakantiepark of camping. Wij hebben er alvast een paar voor je geselecteerd om je te verleiden jouw volgende vakantie in Noord-Limburg door te brengen:) Meer inspiratie? Klik hier.

"Bin ich in Frankreich?"
Schloss in Heijen