Tijdens een workshop in de eigen bakkerij leert bakker Roel u de fijne kneepjes van het vak. Hij geeft uitleg over de producten die worden gemaakt en natuurlijk gaat u ook zelf met de handen in het deeg. U wordt geleerd het maken van deeg, vullingen, de opbouw van de vlaai, de afwerking en het afbakken.
Er zijn nog enkele plekken vrij!
Meld je nu aan voor een van de workshops op inschrijving:
- DINSDAG 26 JULI | 18.30 UUR | WORKSHOP KRUISBESSENVLAAI MET SCHUIM | € 36.00
- WOENSDAG 27 JULI | 18.30 UUR | BIENENSTICH MET KERSEN EN ROOMBOTER SPRITS | € 43.00
Voorwaarden:
- Bij een minimale groepsgrootte van 8 personen kan de workshop door gaan, u ontvangt hierover persoonlijk bericht.
- Kosten bedragen € 32,00 per persoon (inclusief koffie, thee, fris & lekkers uit de bakkerij) of € 45 p.p. (workshop brood en sprits bakken)
- Een workshop vlaai bakken duurt ongeveer 3 uur.
- Voor het volgen van een workshop is bak-ervaring niet vereist.
- Meld je nu aan door een mailtje te sturen