Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Paardrijden

In Noord-Limburg is het heerlijk paardrijden. Met meer dan 1200 kilometer aan ruiter- en menroutes in Noord-en Midden-Limburg ontdek je tijdens iedere rit de mooiste plekken van Noord-Limburg. Buitenrijden door de prachtige uitgestrekte natuur, langs de Maas, over de heide of door de duinen. In Noord-Limburg kan het allemaal. Voor een dagje weg ontdek je hier de mooiste routes en vind je informatie over activiteiten en evenementen. En wil je een nachtje blijven slapen? Ook dat is geen probleem, gewoon met je eigen paard.


Maneges en paardrijscholen

Hier stap je op een paard

Overnachten

Hier slaap je met je paard

Uitstapjes

Activiteiten met paarden

Routes

De mooiste ruiter- en menroutes

Ruiterrouteplanner Limburg

Met de ruiterrouteplanner kun je je eigen ruiterroute samenstellen op basis van knooppunten of gebruik maken van mooiste kant-en-klare ruiterroutes in Noord- en Midden-Limburg. De routegegevens kun je uitprinten, opslaan, gebruiken op bijvoorbeeld je telefoon of tablet, downloaden en als je de route op je smartphone uitstippelt, dan kun je deze gelijk starten.

Klik hier voor de routeplanner Limburg.

Ben je op zoek naar een overzicht met informatie over alle bestaande ruiterroutes en menroutes in Noord- en Midden-Limburg?

Bekijk dan eens alle ruiterroutes in Limburg.

Events

Paardensport evenementen in Noord-Limburg

Coming up in 2021: WK Tweespannen Limburg in Kronenberg - Jumping Indoor Maastricht - KNHS Regiokampioenschappen - CSI3* Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg - Horse Driving Kronenberg

Nieuws

Voor nog meer informatie kun je terecht op de websites van Paardrijden in Limburg en  Limburg Paardensport 
Volg Paardrijdenlimburg ook op facebook & instagram voor de leukste verhalen, tips en veel meer.