Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Voorjaarsbloeiers

Verfügbare Daten

Excursie Nationaal Park De Maasduinen

Op zondag 26 maart start om 10.00 uur vanaf Jachthut op den Hamer, Twistedenerweg 2 in Wellerlooi de excursie ‘Voorjaarsbloeiers’. De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel. Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Het voorjaar is genieten in De Maasduinen. Zeker in de ochtend is het prachtig. Het frisse voorjaarsgroen komt dan nog beter naar voren onder de vroege voorjaarszon. Het is ook de tijd dat bloemen en planten gaan uitlopen. Tijdens deze excursie laat de gids een aantal soorten zien. Daarnaast kan er vanaf de top van een Maasduin ver gekeken worden over de vennen. Wie weet wordt er wel een ree gespot. Naast dat het lekker rustig is in het bos zingen vogels in de ochtend het hoogste lied. Het voorjaar is overduidelijk aanwezig en de gids zal tijdens deze excursie meer vertellen over dit mooie seizoen.

Fotobijschrift: Kom vroeg uit de veren om te genieten van de lente in Nationaal Park De Maasduinen. Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers.

51.50752941997, 6.17041065

Bezogen auf diese Veranstaltung

De duinen van de Maas
De duinen van de Maas