Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Themalezing: Verhaal over ons drinkwater bij Kasteel de Keverberg in Kessel

Verfügbare Daten

Ruim zes miljoen Nederlanders en Belgen zijn voor hun drinkwater afhankelijk van de Maas, de rivier waaraan Kasteel de Keverberg zijn bestaan dankt als voormalig toltoren. En met dat drinkwater gaat het niet zo goed. In Nederland niet en wereldwijd ook niet.

Via een indringende lezing neemt Professor Cees Buisman je op vrijdagmiddag 24 maart 2023 mee in het probleem, de urgentie, innovatie én in wat hem hoop geeft. Tickets zijn te koop via onze webshop en bedragen € 17,50 per persoon, hier is ook meer informatie te vinden.

Programma
15.30 uur Gastvrij ontvangst met koffie en thee
16.00 uur Opening door gastheer Ivo Joosten
16.15 uur Themalezing Cees Buisman
17.00 uur In gesprek over de lezing
17.15 uur Netwerkborrel
18.15 uur Afsluiting

Het verhaal van ons drinkwater wordt georganiseerd door Ivo Joosten. Ivo is voormalig bestuurslid van Kasteel De Keverberg en is zelfstandig ondernemer: “Als communicatieadviseur, merkstrateeg, dagvoorzitter en procesbegeleider mag ik door het jaar heen vele verhalen ontdekken. Één keer per jaar wil ik mensen meenemen in één van die verhalen. Een verhaal dat mij geraakt of geïnspireerd heeft en waarvan ik vind dat het een groter publiek verdient. Vanwege de schoonheid ervan of vanwege de urgentie ervan.”

51.291043469815, 6.0565609

Bezogen auf diese Veranstaltung

Kasteel De Keverberg
Kasteel De Keverberg