Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Kunst in de Top van Limburg

Stap in de wereld van de kunst en verken de prachtige regio van Bergen, Gennep, Mook en Middelaar met onze opwindende kunstroute! Deze unieke ervaring neemt je mee op een reis door deze regio, waar je onderweg kunt genieten van de mooiste kunstwerken die dit unieke gebied te bieden heeft.


Routes

Kunst routes

Naast de volledige route vind je hier ook de 3 lussen per gemeente. Geniet van al dat moois!

Bergen

Bergen

Ontdek de prachtige kunstwerken van de gemeente Bergen. Van indrukwekkende beelden tot bijzondere sculpturen, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de diversiteit en creativiteit van de kunstwerken die de gemeente rijk is. Verken per fiets de verschillende locaties en ontdek de verhalen achter deze unieke werken. Kunst in de openbare ruimte brengt niet alleen kleur en sfeer, maar ook een stukje geschiedenis en cultuur naar buiten.

De kunstwerken:

Gennep

Gennep

Laat je verwonderen door de prachtige kunstwerken in de openbare ruimte van de gemeente Gennep in Limburg. Van abstracte beelden tot realistische sculpturen en kleurrijke mozaïeken, de kunstwerken vertellen allemaal hun eigen verhaal. Bewonder de werken per fiets en ontdek de creatieve geesten achter deze bijzondere creaties. Kunst in de openbare ruimte brengt niet alleen schoonheid en kleur, maar ook een gevoel van verbondenheid en trots voor de gemeente. Maak kennis met de kunstzinnige kant van Gennep en laat je inspireren door de talloze kunstwerken die Gennep rijk is.

De kunstwerken:

Mook en Middelaar

Mook en Middelaar

Laat je verrassen door de prachtige kunstwerken van de gemeente Mook en Middelaar. Van moderne beelden tot historische monumenten, er is voor ieder wat wils. Bewonder de werken per fiets en ontdek de verhalen achter deze unieke creaties. Kunst in de openbare ruimte brengt niet alleen kleur en sfeer, maar ook een stukje geschiedenis en cultuur naar buiten. Verken de vele locaties en laat je inspireren door de creativiteit en vakmanschap van de kunstenaars. Ontdek de kunstzinnige kant van Mook en Middelaar en beleef een unieke ervaring.

De kunstwerken:

Strippenkaart

De kunstroute langs de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar is een bijzondere ervaring voor jong en oud. Of je nu de route volgt op de fiets of de kunstwerken individueel opzoekt. , de kunstwerken zullen u gegarandeerd inspireren en verwonderen. Met de strippenkaart kun je je eigen route uitstippelen en afvinken welke kunstwerken je al hebt gezien. Een mooie herinnering aan een dag vol kunst en cultuur!

Actie!

Maak een foto van jezelf en jouw strippenkaart bij één van de kunstwerken op de route en maak kans op een prijs.

Deel de foto via de socials van visitnoordlimburg of mail deze naar info@visitnoordlimburg.nl We trekken iedere 3 maanden een nieuwe winnaar.

Check de voorwaarden hier.

Anhang Größe
Strippenkaart 4.14 MB
Downloads

Download hier de kaart en folder van de kunstroute

Anhang Größe
Folder 5.32 MB
Kaart (pdf 30mb) 30.08 MB