Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Aspergepad

De route loopt over het KnopenLopen netwerk van Horst aan de Maas. Een kaart is verkrijgbaar te koop bij vele verblijfsaccommodaties en 't Plein/Toeristisch Infopunt Gezondste Regio in het gemeentehuis (Wilhelminaplein 6 in Horst).

De route voert niet door het dorp en u treft derhalve geen horeca aan onderweg. Voor een horecagelegenheden kunt u terecht in het centrum van Grubbenvorst. U loopt dan van knooppunt 33 naar 34; het Pastoor Vullinghsplein.

Let op: op deze route ziet u het meeste van de aspergeteelt tijdens het aspergeseizoen dat loopt van ongeveer begin april tot 24 juni.

 

Startpunkt
Kloosterstraat 63, 5971 BC Grubbenvorst
Erkennungspunkt
Nabij het Klooster in Grubbenvorst
Länge
5 km
Knotenpunkte
33, 51, 41, 38, 39, 40, 41, 42, 50, 32, 33
Parken
Gratis parkeren langs de weg (Kloosterstraat)

Average of 1 Kommentare.

Gespeichert von imagro am Fr., 28.12.2018 - 17:03

Permalink

Naam
Carina
Beoordeling
Bericht
Deze wandeling heb ik samen met partner gewandeld op 28 december 2018. Ook in de winter zijn aspergebedden duidelijk te herkennen. Deze wandeling bestaat uit twee lussen: een zuidelijke lus en een noordelijke lus; ik vind het een originele opzet. Onderweg van knooppunt 38 naar 39 vlak voor knooppunt 39 komt de route langs de a73. Dat stukje van de route vind ik minder. De rest van de route is mooi, uiteraard langs veel aspergevelden.

Route: 5 km

Winkelcentrum Venlo binnenstad

In der historischen Altstadt von Venlo macht Einkaufen Spaß! In der Klaasstraat, der Gasthuisstraat, der Parade und der Jodenstraatfinden Sie schöne Spezialgeschäfte. Größere Kaufhäuser und Ketten…

Weiterlesen
Schandelo
14 km | Velden

Other routes

4 km

Paardekop Rote Route

Ysselsteyn

Weiterlesen
5 km

Lummeriksbroek

Melderslo

Weiterlesen
3 km

Wandertour Belfeld

Belfeld

Weiterlesen
48 km

Elders aan de Maas - Anderswo an der Maas

Steyl

Weiterlesen