Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Boerderijen Route

Verken het historische landschap van Belfeld en ontdek de rijke geschiedenis van de Boerderijen Route. Deze route neemt je mee op een reis door de tijd, langs charmante boerderijen en historische bezienswaardigheden. 

Begin je avontuur bij het knooppunt en laat je leiden door het betoverende landschap van Belfeld. Tijdens de Romeinse tijd floreerde dit gebied als een belangrijke nederzetting voor pannenfabricage, dankzij de overvloedige klei in de grond. De sporen van dit verleden zijn nog steeds zichtbaar langs de route. 

Onderweg passeer je karakteristieke boerderijen, elk met hun eigen verhaal en charme. Laat je betoveren door de rustieke schoonheid van het platteland terwijl je langs groene weilanden en kabbelende beekjes wandelt. 

Bij knooppunt 4 heb je de mogelijkheid om een tussenstop te maken bij Brasserie Maasduinen, waar je kunt genieten van een welverdiende pauze en een verfrissend drankje. Deze korte omweg voegt slechts 1 kilometer toe aan je totale wandelervaring, maar biedt een unieke kans om te ontspannen en te genieten van de lokale gastvrijheid. 

Houd bij vochtig weer rekening met de omstandigheden en zorg voor geschikt schoeisel om optimaal van de route te kunnen genieten. 

Met een totale afstand van 11 kilometer biedt de Boerderijen Route een perfecte gelegenheid om de geschiedenis en natuurlijke pracht van Belfeld te verkennen. Ga op pad en laat je betoveren door de charme van het platteland. Veel wandelplezier!

Startpunkt
Koninginneplein 10, 5951 LC Belfeld
Länge
11 km
Knotenpunkte
7,8,13,66,64,70,65,14,15,77,21,1,2,3,4,12,53,7
Parken
U kunt uw auto parkeren op het Koninginneplein

Average of 2 Kommentare.

Gespeichert von imagro am So., 27.03.2016 - 15:51

Permalink

Naam
lowieke
Beoordeling
Bericht
in het begin was de route heel erg. afwisselend, maar na 4 -5 km. toen we over de a73 brug naar de andere kant van Belfeld liepen werd het heel saai. rechte wegen. weinig afwisseling.

Gespeichert von KnopenLopen1sLeuk am So., 01.11.2020 - 18:40

Permalink

Naam
Carina
Beoordeling
Bericht
Het eerste gedeelte van de wandeling is erg afwisselend: door
Belfeld zelf, door buurtschap Ronckenstein en bos. Zoals bij
de eerdere beoordeling al vermeldt: na het het oversteken van
de A73: alleen maar rechte wegen, erg saai.

Route: 11 km

Autofähre Grubbenvorst-Velden

Fahrplan 1. April bis 30. September: Montag bis Freitag von 07:00 bis 21:00 Uhr Samstag, Sonntag und an Feiertagen von 09:00 bis 21:00 Uhr Fahrplan 1. Oktober bis 31.…

Weiterlesen
Mussenbaanroute Groote Peel
6 km | Ospel

Other routes

38 km

Von Venray nach De Peel

Leunen

Weiterlesen
33 km

Helenavaart Grashoek

Grashoek

Weiterlesen
26 km

Radroute Peel und Wälder

Veulen

Weiterlesen
9 km

Rosenpfad Superieur

Lottum

Weiterlesen