Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Pitch&Putt Golf Molenhoek

Pitch&Putt Golf Molenhoek is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. Dus als je op zoek bent naar een leuke sportieve (groeps)activiteit ben je bij Pitch& Putt Golf Molenhoek aan het juiste adres!

De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Gezellig en sportief uitje
Erop uit met vrienden, familie of met je collega’s? Kom een potje golf spelen. Succes gegarandeerd. In kleine groepjes ga je de competitie aan. De buitenlucht, uitdaging en competitie, zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes. Maak de belevenis compleet met een hapje en/of drankje.

Gevorderden
Voor de gevorderde golfer, is Pitch&Putt Golf een perfecte trainingslocatie voor het verbeteren van de techniek. Door de vele kleine afstanden, ben je continu bezig met het korte spel.

Pitch&Putt Golf Molenhoek staat voor: 
•    golf voor iedereen
•    9-holes of 18-roles ronde
•    sportieve activiteit
•    vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
•    geschikte training voor gevorderden
•    all-in prijs (golfspel, materialen, instructie)
 

Opening hours

december – maart: geopend op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

maart – december: geopend op alle dagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Op maandagen zijn we gesloten.

Dit zijn de standaard opening- en sluitingstijden. Informeer voor groepen of speciale arrangementen naar de mogelijkheden buiten de standaard openingstijden, 024-3880552.

Einrichtungen
Preis
Preise

51.775546420163, 5.8756926743439

Near

Discover