Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Venlo

Schön, dass Sie hier sind! Willkommen in Venlo! Die Stadt in Nord-Limburg grenzt an Deutschland und liegt am Fluss Maas. Im Zentrum finden Sie viele Gebäude mit einer überraschenden Geschichte und die Natur ist nie weit entfernt. Sowohl Naturschutzgebiete als auch Stadtparks gibt es in Hülle und Fülle. Aber auch für einen ausgiebigen Shoppingtag, ein gemütliches Essen oder für einen Museumbesuch ist Venlo genau der richtige Ort!

 


Wereldstad Venlo

New York, Londen, Parijs, Tokio. Leer nu de nieuwe wereldstad Venlo kennen. Dompel je onder in een mix van culturen en vermaak je op onze waterwereld. Neem plaats op een rooftopterras en kijk uit over onze wereldstad. Proef wereldse smaken en verwonder je over de vernieuwende architectuur van de Maasboulevard. Slenter door de oude binnenstad, struin over het museumplein en vind rust & ruimte in de grote natuurparken direct in het swingende centrum. Bezoek ons Steyl voor een onverwacht bezoek aan de nonnen en wandel of fiets naar ons pittoreske Arcen. Overnacht op wereldplekken, bezoek wereldpark de Maasduinen en onderneem wereldse activiteiten. Ontdek hier meer over Wereldstad Venlo!

Overnachten

Slapen als een prins(es) in Venlo

Midden in de stad of liever midden in de natuur. Venlo heeft een rijk aanbod aan hotels. Kies je voor een hotel met een sterrenrestaurant of toch liever voor een hotel met wellness faciliteiten of is jouw favoriet gevestigd in het theater? Ontdek alle hotels hier en reserveer jouw weekeindje weg in Venlo!

Nog meer fijne plekken om te slapen...

Eten en drinken

Culinair genieten in Venlo: geen probleem!

In Noord-Limburg kun je lekker genieten van culinaire gerechten en bourgondische maaltijden. Zo ook in Venlo. Hier vind je alle hotspots in Venlo. De Limburgse specialiteiten staan natuurlijk, tijdens het seizoen, op de kaart.

Nog meer leuke plekken waar je kunt eten & drinken...

Winkelen

Shop till you drop

Naast de bekende winkel-ketens zoals H&M, Primark, C&A en Footlocker vind je in Venlo vele bijzondere winkeltjes. Bezoek de pepernotenwinkel of de borrelwinkel of scoor die leren tas in de Jodenstraat, Keizerstraat of Gasthuisstraat. Welke winkel wordt jouw nieuwe favoriet? Hier vind je onze favorieten.

Winkelcentrum Venlo binnenstad

Winkelcentrum Venlo binnenstad

Nog meer leuke winkels...

Uitstapjes

Dit ga je zeker doen in Venlo!

Ontdek de omgeving vanaf de Maas of ga op pad met een e-scooter. Bezoek het een museum of geniet van het theater! In Venlo is zoveel te beleven. Je komt zeker nog een keer terug.

Nog meer leuke uitstapjes...

Routes

Ontdek de stad eens heel anders!

Stap op de fiets en je ontdekt zeker plekjes die je niet verwacht in de stad. Maak een stadswandeling die je op een andere manier kennis laat maken met de stad. Hier vind je de leukste routes in en rondom Venlo.

Stadtrundgang durch Venlo mit Bierverkostung

Stadtrundgang durch Venlo mit Bierverkostung
Zien

Dit wil je zien in Venlo

Venlo heeft vele gebouwen met een bijzonder verhaal. Welke heb jij al ontdekt? Vlakbij de stad vind je prachtige parken waar je lekker even tot rust kunt komen terwijl je uitstippelt wat je nog meer wilt zien.

Doen

Hier moet je zijn in Venlo!

In Venlo is altijd iets te doen! Festivals, sportevenementen, de ijsbaan in de winter en diverse culinaire evenementen in de zomer. De Parkfeesten, muziekevenementen en zoveel meer. En vergeet natuurlijk Vasteloavond niet!  * Helaas zijn de meeste evenementen, door de maatregelen rondom Covid-19, nu niet mogelijk.*

Arrangementen

Op zoek naar een leuk arrangement in Venlo? Wat dacht je van deze!

Venlo erzählt für Grundschüler

Venlo erzählt für Grundschüler

Escape Room: Kunst oder Kitsch?

Escape Room: Kunst oder Kitsch?
Nieuws

Het leukste nieuws uit Venlo

Hier vind je het leukste nieuws uit Venlo. Heb jezelf nieuws? Stuur ons een bericht via: info@visitnoordlimburg.nl