Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

30+ dancing party in Zaal 7 Hotel Asteria Venray

Beschikbare gegevens
30 september 2023 - 20:00 - 30 september 2023 - 23:58

Een gezellige avond uit!

Kom op zaterdag 30 september 2023 naar Zaal Zeven en voor een gezellig avond met de muziek die jij kent van toen en nu, de beste dance classics, disco, top 40, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer.

30+ Dancing Party XL is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Lekker samen dansen en genieten van de muziek. Alle soorten muziek (genres) komen op de feestavond aan bod en de muziek varieert vanaf de jaren 70 tot en met nu. De DJ’s inclusief Jeroen Nieuwenhuize draaien vanaf 20:00 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers, 50-ers en 60-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

30+ Dancing Party XL vindt plaats in de prachtige Zaal Zeven, met een ruime dansvloer, statafels en grote bar. Natuurlijk is het bij Hotel Asteria ernaast ook mogelijk om voor het feest te dineren en/of na het feest te blijven overnachten. Kijk op de site voor alle mogelijkheden en maak de uitgaansavond helemaal compleet. Een ruim gratis parkeerterrein is aanwezig. Soms brengt de DJ een muzikale verrassing hetgeen alles kan zijn!

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

Tickets:

  • Ticketprijs online : € 12,50
  • Ticketprijs aan de deur: € 15,-.
  • Alle tickets zijn inclusief parkeren, garderobe en toiletgebruik
  • het feest duurt tot 01.30 uur

51.547854369999, 5.99730025

Gerelateerd aan dit evenement

Hotel Asteria
Parkhotel Horst
Hotel Asteria
Parkhotel Horst