Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Akkie's Tuin Melderslo

Akkie’s Tuin is het bedrijf van Ans Hoeijmakers en Henk van Gerwen. Ans en Henk zijn imkers met passie voor bijen, gezond eten en drinken. Bij het eten en drinken staat voorop dat het vooral lekker moet zijn.

Akkie's Tuin beschikt over een prachtige bijentuin vol met planten die het hele jaar bloeien. Een tuin met een enorme variatie. Een prachtige plek om even tot rust te komen of om met de kinderen rond te wandelen. Achter in de tuin staat de grote bijenhal waar de bijenkasten staan. De bijen zorgen voor de honing in onze winkel maar ook voor de bestuiving van de vele fruitbomen en fruitstruiken in Akkie’s Tuin. Het fruit uit de tuin wordt verwerkt in heerlijke jam. Vol biologisch fruit en zonder suiker. Lekker en gezond dus.

Heb je meer tijd en ben je wat ouder, boven de 18 ? Dan biedt Akkie’s Tuin ook een workshop “mede maken” aan. Je maakt dan je eigen honingwijn waarvan je later kunt genieten.

Kortom, bij Akkie’s Tuin is voor iedereen wat te vinden. Een winkel met lekkere honing, sappen, jam en eieren van onze kippen. Een rustige tuin om te wandelen of om gewoon even te zitten. En workshops voor diegenen die actief bezig willen zijn. Wij verzorgen ook rondleidingen op afspraak. Kort of lang met koffie en thee. Dus, niets te doen, pak dan de fiets en kom even aan bij Akkie’s Tuin. Voor info over prijzen van een workshop of rondleidingen neem je van tevoren even contact met ons op.

Openingstijden zaterdag van 10.00 t/m 16.00 uur. Daarbuiten alleen op afspraak of kom op goed geluk.

Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.455563119933, 6.08234535

Dichtbij

Akkie's Tuin Melderslo
Akkie's Tuin Melderslo
B&B De NieuwenHof Melderslo
B&B De NieuwenHof Melderslo
Vredeskapel
Vredeskapel

Ontdek

Vrijheidsmuseum
Vrijheidsmuseum
Limburgs Museum
Limburgs Museum
Hertog Jan Proeverij
Hertog Jan Proeverij
Indoor speeltuin - Tuincentrum Leurs
Indoor speeltuin - Tuincentrum Leurs
Blauwebessenland
Blauwebessenland
Ketelfabriek
Ketelfabriek