Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Gratis theater voor de hele familie in DOK6 Theater in Panningen

Beschikbare gegevens

Heb je zin in een middag theater met de kids? Zondag 12 februari speelt theatergezelschap Beumer & Drost de educatieve voorstelling ‘Het Ding’ en DOK6 Theater biedt deze voorstelling gratis aan voor de hele familie! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt 60 minuten. Na afloop van de voorstelling is er nog een nagesprek van 10 minuten. 

Over de voorstelling ‘Het Ding’ van Beumer & Drost 
Meneer P bevindt zich in de behandelkamer van een psychiater. Om de herinnering aan hem levend te houden, maakt P met deze docteur een reis naar zijn zoekgeraakte vader: een uitvinder, wetenschapper, musicus en een spion tegelijk. 

Rondkijken in het brein van meneer P? Dan geeft het ding je daar in deze eclectische voorstelling de mogelijkheid toe. Zoals dat gaat in een brein, schiet je daarbij alle kanten op. Met muziek en filmbeelden komen de hersenspinsels en het verlangen van P kleurrijk tot leven. Acteren op film en toneel vloeien buitelings in elkaar over. Het gebeurt voor je ogen. Magisch. Dat is het ding in ‘Het Ding’. 

Een associatieve theatervoorstelling die kijkt als een spannende serie. Zowel hilarisch als ontroerend met als thema: aan iedereen zit wel een dingetje los. Filmtheater van de aller, allerbovenste plank voor iedereen vanaf 8 jaar. 

Het is nodig om voor deze voorstelling kaarten te reserveren. Dit kan via de website.

Tot zondag 12 februari in DOK6 Theater! 
 

51.328231919842, 5.9806328

Gerelateerd aan dit evenement

DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
DOK6 Theater Panningen
DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
DOK6 Theater Panningen