Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maasoever route

Verken de prachtige Maasoever route, een schilderachtige tocht van 61 kilometer die begint bij het historische Ronckenstein in Reuver. Parkeer gemakkelijk bij de parkeerplaats aan de Molenweg in Reuver en laat je betoveren door de schatten langs de Maasoever.

Deze route voert je langs een verzameling van historische monumenten en natuurlijke pareltjes, elk met hun eigen verhaal en charme. Begin je avontuur bij het imposante Ronckenstein, een idyllisch buurtschap dat uitkijkt over de glinsterende Maas.

Vervolg je tocht naar De Grauwe Beer in Beesel, een oude molen met een rijke historie. Bewonder de serene schoonheid van de Lambertuskapel in Reuver, een spirituele oase te midden van het groen.

Ontdek het iconische Kasteel de Keverberg in Kessel, een majestueus bouwwerk dat de rijke geschiedenis van de regio belichaamt. Bewonder ook Kasteel de Berckt in Baarlo, een prachtig kasteel dat doordrenkt is van historie en grandeur.

Bezoek het rustieke Heilig Hartklooster in Steyl en laat je inspireren door de serene sfeer van deze spirituele plek. Verken De Weerd in Reuver en geniet van de rust en sereniteit van deze groene oase aan de Maas.

Fiets langs de schilderachtige Rijkelse Bemden in Beesel, waar je kunt genieten van de natuurlijke pracht van dit uitgestrekte natuurgebied langs de rivieroever.

De Maasoever route belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de betoverende Maasoever.

Startpunt
Ronckenstein, 5953 Reuver
Lengte
61 km
Knooppunten
99-98-53-23-97-07-91-04-5-76-53-54-58-4-59-9-8-5-70-99-2-3-6-99
Parkeren
Parkeerplaats Molenweg Reuver

Route: 61 km

Meteo Limburg Kessel

Thijs’ Weerstudio | Workshop over weer & Tv Wat voor weer wordt het? Is het weer van nu uitzonderlijk of niet? Wat is het verschil tussen het weer en het klimaat? Hoe wordt een weerbericht…

Lees meer
Heilige Huisjes route
19 km | Gennep

Andere routes

4 km

Lollebeekroute

Castenray

Lees meer
39 km

Cultuurhistorische route Horst aan de Maas

Horst

Lees meer
43 km

Wielrennen door de Peel en haar dorpen

America

Lees meer
42 km

Maasfietsroute (LF3) etappe 6: Blitterswijck-Mook

Blitterswijck

Lees meer