Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Paardrijroute Gennep Bergen

Welkom bij de Paardenroute Gennep Bergen! Deze route neemt ruiters mee op een betoverende tocht door de natuurlijke pracht en stilte, van Bergamo in Heijen tot het schilderachtige Bergen. Met een lengte van 22 kilometer belooft deze route een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij u samen met uw trouwe metgezel kunt genieten van de adembenemende omgeving. 

We beginnen onze reis bij Bergamo in Heijen, waar u uw paard zorgvuldig zadelt en zich voorbereidt op een avontuur door de prachtige Maasduinen. Het pad slingert zich door weelderige bossen, waar u wordt omarmd door de rustgevende sfeer van de natuur. Terwijl u voortgaat, worden u betoverende vergezichten geboden, met uitgestrekte bossen, heiden en vennen die zich voor u ontvouwen als een schilderachtig panorama. 

Een hoogtepunt van onze tocht is de verkenning van Landgoed Bleijenbeek in Afferden. Hier wordt u omringd door de majestueuze schoonheid van een eeuwenoud landgoed, waar geschiedenis en natuur harmonieus samenkomen. Dompel uzelf onder in de adel van het landgoed terwijl u door groene lanen rijdt en de rijke flora en fauna bewondert die het landgoed te bieden heeft. 

Na het verkennen van het prachtige Landgoed Bleijenbeek vervolgen we onze reis richting het charmante Bergen, waar ons avontuur eindigt te midden van de warme gastvrijheid van dit pittoreske stadje. Neem even de tijd om te ontspannen en te reflecteren op de onvergetelijke momenten die u heeft beleefd tijdens deze betoverende tocht door de natuur. 

De Paardenroute Gennep Bergen belooft een onvergetelijke reis te worden, waarbij elke galop u dichter bij de natuur brengt en uw zintuigen prikkelt met haar wonderen. Dus zadelt uw paard, volg de roep van de natuur en laat u betoveren door de schoonheid van dit unieke landschap. Veel rijplezier!

Startpunt
Hommersumseweg 39, 6598 MC Heijen
Lengte
22 km
Parkeren
Bergemo

Route: 22 km

Bezienswaardigheden

Bergemo Recreatie in Heijen
Kasteel Bleijenbeek
Uitkijktoren Afferden
Gennep

De Heldense Bossen

Het gebied tussen de gemeenten Helden, Kessel, en Maasbree wordt begrensd door een omvangrijk stuifduinengebied. Grotendeels is dit in het verleden beplant met grove den. In het Heldense gedeelte…

Lees meer
De berg en dal Ooievaarsroute
34 km | Gennep

Andere routes

8 km

Knopen Lopen Grashoek

Grashoek

Lees meer
13 km

KnopenLopen rondom en door Horn

Horn

Lees meer
71 km

Ontdek het Land van Peel en Maas

Baarlo

Lees meer
34 km

Staakbonenroute

Hegelsom

Lees meer