Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Nazomeren

Nog even genieten van de nazomer. Dat doe je in Noord-Limburg! De schoolvakanties zijn weer voorbij en de zomer is voorbij gevlogen. Heerlijk toch om er, juist nu, nog even op uit te trekken? Samen of met de kleintjes. Kom nog een weekeindje nazomeren in het mooie Noord-Limburg waar de natuur langzamerhand weer veranderd van fris groen in allerlei mooie herfsttinten. En er is genoeg te doen! Ga naar een museum, ga winkelen of lekker culinair uit eten. Wij zetten de leukste nazomer tips voor je op een rijtje. Tot snel!

Nog even een nachtje weg 

Zo aan het einde van de zomer ga je nog snel even een nachtje weg toch? Lekker met z'n tweetjes naar een hotelletje of een B&B? Of samen met de kinderen op avontuur in een vakantiepark? In Noord-Limburg vind je zéker een leuke plek voor jouw overnachting. Ontdek het hier.

Lekker shoppen

In de nazomer ga je natuurlijk lekker winkelen. In Noord-Limburg vind je de leukste winkeltjes. Zowel in de stad als in de pittoreske dorpjes. Ontdek het hier.

De leukste musea

Ontdek deze musea, ze vertellen de verhalen van Noord-Limburg. Beleef kunst en cultuur hier

Aan het water

Soms heb je geluk en is het nog even lekker warm. Niets leuker dan een middagje doorbrengen op een supboard! De leukste activiteiten op en aan het water vind je hier

Samen cultuur opsnuiven

Noord-Limburg is rijk aan cultuur en historie. Bezoek prachtige kastelen, landgoederen en molens hier

Lekker afsluiten

De dag afsluiten met een heerlijk hapje: genieten! Hopelijk nog op het terras of al gezellig binnen. De beste keuze aan restaurants vind je hier