Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Happen en Stappen in Baarlo!

Beschikbare gegevens
7 juli 2022 - 11:00 - 31 december 2024 - 16:00

Het dorp Baarlo, gelegen tussen de Peel en de Maas, weet natuur, historie en kunst tot een eenheid te brengen die bepalend is voor de aantrekkelijkheid van het dorp.

U bent van harte uitgenodigd om tijdens het happen en stappen kennis te maken en te genieten van deze mooie omgeving. De kastelen die het dorp rijk is, zijn uiteraard in de Happen en Stappen-route opgenomen.

Nu ook te koop als Happen & Stappen Cadeaubon, een mooi presentje om te geven of te krijgen!

  • De route is ongeveer 10,5 km lang
  • Aanbevolen starttijd is 11.00 uur
  • Totale duur ca. 6 uur
  • Kosten: € 37,50 p.p.
  • Bij het startpunt ontvangt u vouchers.

U start bij Centraal Baarlo (Markt 1, 5991 AT) met een heerlijk vers kopje koffie of thee met echte “Baolderse körsevlaai”. De route volgt zoveel mogelijk het wandelknooppuntensysteem. U verlaat het dorp, komt langs boomgaarden en Kasteel De Berckt. Via een mooie route langs de oever van de Maas komt u op de eerstvolgende pleisterplaats MAES21, waar zelfgemaakte soep voor u klaar staat. U vervolgt uw route via de Vergelt en over de dijk naar het centrum van Baarlo naar Centraal Baarlo waar een lunch-hoofdgerecht geserveerd wordt. Daarna staat het langste traject op het programma. Via de rand van het dorp, langs akkervelden, door bos komt u uiteindelijk bij het welverdiende dessert bij Fletcher Hotel Château de Raay, waarna u voldaan terug wandelt naar uw startpunt, waar u onder het genot van een borrel eventueel nog kunt nagenieten van een heerlijke dag.

U dient dit arrangement minimaal 2 dagen van te voren te reserveren bij VVV Baarlo, tel 077-4773666 of vvvbaarlo@hartvanlimburg.nl. Als u het arrangement Happen en Stappen wilt boeken voor maandag of dinsdag, dan gelieve u dit de vrijdag ervoor uiterlijk 16 uur aan ons door te geven. Dit in verband met de administratieve afhandeling.

Happen & Stappen is dagelijks mogelijk tussen 11-18 uur.
 

Centraal Baarlo is in juli 2022 uitgeroepen tot beste terras van Limburg!

Reacties gasten:
“Wij hebben vandaag genoten van het Hap & Stap arrangement door Baarlo.
Een mooie en goed beschreven wandelroute door Baarlo, we hebben veel nieuwe plekjes ontdekt in onze eigen regio!
Tevens werden we bij alle horeca gelegenheden hartelijk en goed ontvangen en hebben gesmuld van de lekkernijen bij alle locaties.
Kortom een mooi en leuk arrangement dat z’n prijs helemaal waard is!”

We hebben genoten van ‘happen en stappen’! 
Het overtrof al onze verwachtingen, de horeca is super: mooie plekjes, heel vriendelijk personeel en werkelijk fantastisch lekker gegeten. 
En de wandelroute is hartstikke mooi. 
Veel complimenten voor jullie en voor ieder die hierbij betrokken is. 
 

Adres
Grotestraat 16a
5991 AW Baarlo

51.331354427688, 6.0977972265264

Gerelateerd aan dit arrangement

Kasteel De Raay
Maes 21
Kasteel de Berckt
Kasteel De Raay
Maes 21
Kasteel de Berckt