Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Open Nederlands Kampioenschap en Bierfestival bij de Locht in Melderslo

Beschikbare gegevens

Een groot tweedaags bier- en belevingsfestival met bier en streekproducten op het museumterrein.

Op zaterdag 3 juni organiseert Gilde Dionysos bij de Locht in Melderslo, het Open Nederlands Kampioenschap amateur bierbrouwen 2023. Gilde Dionysos is het Noord-Limburgse gilde voor het maken van bier, kaas, likeur en wijn. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Beide dagen is er veel aandacht voor amateur bierbrouwen met lezingen en demonstraties. Er zijn allerlei bieren, van kleine en grote brouwers, te koop en te proeven. Ook de culinaire kant van de regio komt aan bod. De producenten van asperges, champignons en bosbessen komen met allerlei lekkernijen. En… er is live muziek.

De toegangsprijs voor het bierfestival is 12,50 euro. Hiervoor ontvang je een proefglas, 3 muntjes en heb je ook toegang tot het museum. Het is ook mogelijk om alleen het museum te bezoeken voor de normale toegangsprijs. Dit geldt ook voor kinderen onder de 18 jaar, aan wie uiteraard geen alcohol zal worden geschonken.

Tijdens het bierfestival is er een gratis busverbinding van en naar Openluchtmuseum de Locht en de stations Venray en Horst-Sevenum.

Voor meer informatie, zie website.

51.463214969938, 6.0861816

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
Openluchtmuseum De Locht
de leukste evenementen!
Openluchtmuseum De Locht