Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Peelpodium met Moonglow Jazz bij buitencentrum de Pelen in Ospel

Beschikbare gegevens

Op zondag 11 juni speelt Moonglow Jazz op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. De voorstellingen zijn om 13.30 en 15.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Het buitencentrum De Pelen bevindt zich bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel.   

De mooiste jazznummers aller tijden op het Peelpodium
Het programma van buitencentrum De Pelen is zeer divers, maar wat alle muzikanten gemeen hebben is dat ze uit de omgeving van De Peel komen. Zo ook Moonglow Jazz, een band die bestaat uit vier muzikanten uit Heeze, Geldrop, Veldhoven en Eindhoven. Moonglow Jazz speelt een mooie selectie uit het rijke jazzrepertoire van de twintigste eeuw oftewel – zoals ze zelf zeggen - de mooiste jazznummers van alle tijden. De teksten gaan vaak over de liefde of melancholie en veel nummers hebben een titel die naar de natuur verwijst. Moonglow brengt sfeer en laat het publiek van de muziek genieten. Muziek spreekt de taal van het hart, dat heeft Moonglow Jazz de afgelopen jaren tijdens tientallen optredens in Eindhoven en omgeving overtuigend laten zien. Hun repertoire is inmiddels uitgebreid met een aantal mooie Franse chansons.

Moonglow Jazz speelt twee sessies; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie, zie website.

Peelpodium voor en door de streek
Buitencentrum De Pelen heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van duo tot koor. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen. 

Het programma van juni en juli is: zondag 18 juni Flinthill Souvenirs, zondag 25 juni Zanggroep Tössedoôr, zondag 2 juli Peter Habets, zondag 9 juli Heart & Soul, zondag 16 juli The Nag’s Head en zondag 23 Fiësta Loco

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving
Voor of na afloop kan je heerlijk struinen door de winkel van het buitencentrum. Hier vind je (natuur)boeken, streekproducten en souvenirs. Voor een hapje en drankje kan je in de Peelkiosk en (op zondag) in de Peelboerderij terecht. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto: Moonglow Jazz

 

51.32620026984, 5.80175295

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
Buitencentrum De Pelen
de leukste evenementen!
Buitencentrum De Pelen