Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Pollux in Sèrum

Beschikbare gegevens

Frans Pollux gaat komende zomer een nieuwe reeks buitenconcerten geven. Na eerdere uitverkochte edities in Venlo, Baarlo en Reuver, komt de zanger dit jaar naar Sevenum. De zomerse concerten in een intieme setting vinden plaats op 16, 17 en 18 juni.

Midden in de natuur
Hoewel de exacte locatie van de optredens nog niet bekend is, is het wel duidelijk dat die ergens in een Sevenumse wei gaan plaatsvinden. Dat is geheel volgens de traditie die Pollux in 2018 in het leven heeft geroepen: een podium midden in de natuur met respect voor alles wat groeit en bloeit.

Minder tickets
Volgens de organisatie zijn er dit jaar minder tickets beschikbaar dan voorgaande edities. Dat zou te maken hebben met de intimiteit van de locatie. De concerten op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni vinden in de avond plaats vanaf 21.00 uur. Het concert op zondag 18 juni begint ’s middags om 15.00 uur. De concerten worden vooraf gegaan door een wandeling door het gebied. 
Die starten om 19:00 uur uur op vrijdag en zaterdag en om 13:00 op zondag, daarna volgen de concerten.Voor meer informatie en tickets, zie website.

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
de leukste evenementen!