PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Reis en Spijs bourgondische fietsroute Horst aan de Maas - Venlo

Beschikbare data

Tijdens Reis & Spijs maak je aan de hand van auto-, fiets- en wandeltochten kennis met de mooiste plekken in Noord-, Midden- en Zuid-Limburg, onder het genot van lekker eten en drinken bij sfeervolle (horeca)locaties!

​Als deelnemer krijg je van ons een handige route, die je voert over binnenwegen, langs de Maas, natuur en bezienswaardigheden. Tijdens je reis kom je langs 5 locaties waar je een lekker gerechtje of een drankje met een hapje geniet. Verwacht een smakelijk genietmoment bij een charmant bos- of dorpscafé, een authentieke kasteel- of versboerderij of een hotel-restaurant met magnifiek uitzicht! We garanderen je tijdens Reis & Spijs plekken waar je nog nooit geweest bent!

​De autoroutes worden door onze deelnemers gewaardeerd met gemiddeld een 8,1 en de fietsroutes met een 8,4! Nieuwe tours die we aanbieden vind je hieronder op deze website.

Voor de levensgenieters bieden we een fietsroute aan door het prachtige landschap van Horst aan de Maas en een stukje Venlo, waarbij je over binnenwegen, langs de Maas en bezienswaardigheden komt, door bosgebied en charmante kleine dorpjes!

​Onderweg kom je langs 5 sfeervolle (horeca)locaties waar je telkens een heerlijk gerechtje of hapje krijgt. Deze kun je nuttigen op het terras of op een picknick- of rustplek in de buurt.

Je komt op de route bij de volgende locaties:

  • Eetcafé Boostenhof in Boekend
  • In de Witte Dame in Grubbenvorst
  • Het Maashotel in Broekhuizen\
  • Graaf ter Horst in Horst
  • IJs- en versboerderij de Veldweide in Sevenum

​Je kunt bij elke locatie starten en een drankje er bij kopen. De locaties zijn geopend van 12.00 tot 18.00u. De route is in totaal circa 2,5 uur fietsen (45 km) met gemiddeld elk half uur een rust- en eetmoment, neem je de tijd dan ben je lekker de hele middag er op uit! Het advies is om tussen 12.00 en 13.00u te starten voor een lekker ontspannen tour.

Meer informatie, zoals het inschrijfbedrag kunt u vinden op de website: www.reisspijs.nl

Gerelateerd aan dit evenement

Brasserie In de Witte Dame
Het Maashotel
Boekend
Horst
Sevenum
Brasserie In de Witte Dame
Het Maashotel
Boekend
Horst
Sevenum