Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Volle maanwandeling in Nationaal Park De Maasduinen

Beschikbare gegevens

Op vrijdag 3 februari start om 20.00 uur een spannende avondexcursie vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 te Afferden. De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel. Aanmelden is verplicht voor deze excursie [vol=vol] via www.limburgs-landschap.nl/kalender.

In de avonduren van vrijdag 3 feruari kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere, stille heide. De excursie zal ook het Quin bij nacht laten zien. De natuurgidsen gaan met de wandelaars op zoek naar tekenen van leven in het nachtelijke Bergerbos.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Foto bijschrift: De volle maan zorgt voor meer licht dan de meeste mensen denken. Kom het zelf ervaren tijdens de volle maanwandeling in Nationaal Park De Maasduinen. Foto: Peter Thönnissen.

51.639774620065, 6.0242332

Gerelateerd aan dit evenement

Heden en verleden
Heden en verleden