Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Winkelen in Horst Centrum

Een centrum met een eigen karakter dat gekenmerkt wordt door zijn bourgondische gezelligheid en de vele lokale ondernemers met passie. Goed bereikbaar en gratis parkeren!


Welkom in Horst Centrum

Verrassend veelzijdig!

In het winkelcentrum van Horst is het lekker shoppen. U vindt er meer dan 100 speciaalzaken die een ruim assortiment bieden. Voor, tijdens of na het winkelen geniet u van een kopje koffie en een lunch in een van de vele horecagelegenheden in centrum Horst. Tijdens de weekmarkt op dinsdagen is het winkelcentrum van Horst een epicentrum van gezelligheid en ook op verschillende zondagen door het jaar heen zetten de winkeliers de deuren wagenwijd open. In de blauwe zones kunt u gratis parkeren met uw parkeerschijf!

Horster Cadeaubon Asteblif

Asteblif!

Per 1 januari 2022 is de nieuwe Horster cadeaubon 'Asteblif' verkrijgbaar bij de Plus Servicebalie in Horst-centrum. De cadeaubon heeft een waarde van 5 euro, 10 euro of 25 euro. Het strakke design en de feestelijke verpakking maken de bon een feestje om te geven en te krijgen! De cadeaubon is te verzilveren bij een groot aantal winkels, restaurants en dienstverleners in Horst. Let op: de digitale cadeaupas is sinds 1 januari 2022 vervangen door een papieren Horster cadeaubon. Heb jij nog een oude cadeaupas? Deze kun je elke eerste woensdag van de maand inwisselen bij het Centrummanagement Horst Centrum (Steenstraat 2 in Horst) voor de nieuwe Horster cadeaubon 'Asteblif'. Maak hiervoor een afspraak via het formulier. Meer info op de website van Horst-centrum.

Evenementen

Evenementen

Jaarlijks worden in en om het centrum van Horst diverse evenementen georganiseerd. Voor een actueel overzicht kijkt u op de website van Visit Noord-Limburg en op de evenementenkalender op de website van Horst-Centrum.

Weekmarkt in Horst op dinsdag | 1 jan t/m 31 dec

Weekmarkt in Horst op dinsdag | 1 jan t/m 31 dec
Openingstijden

Openingstijden

Elke dag zijn de winkels geopend van 09.00 - 18.00 uur (maandag zijn sommige winkels beperkt of niet geopend). Op vrijdag vindt de koopavond plaats. Op dinsdagen is er de weekmarkt. Kijk op de website van Horst-Centrum voor de diverse koopzondagen en meest actuele openingstijden.

Parkeren

Gratis Parkeren

In het centrum kunt u gratis parkeren in de blauwe zone, mits u een parkeerschijf gebruikt. De parkeerduur is maximaal 2 uur. Op parkeerplaatsen buiten de blauwe zone kunt u ook lang parkeren. Op de website van Horst-centrum vindt een kaartje waar de zones zijn gelegen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Kijk op de webiste (www.horst-centrum.nl), facebook (/horstcentrum) en instagram ( van Horst-Centrum.