Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Zwart Water route

Ontdek de betoverende Zwart Water route, vernoemd naar het schilderachtige Zwart Water in Venlo, een idyllisch stukje natuur dat een kenmerkend onderdeel vormt van deze fietsroute. Begin uw ontdekkingsreis vanaf het Marktplein en volg de route richting de kerk, waarna u in westelijke richting fietst naar de Maas. Via de pittoreske Kloosterstraat en de sfeervolle Veerweg bereikt u het eerste knooppunt, nummer 96. 

Het Zwart Water, gelegen in de buurt van Venlo, is een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Dit gebied staat bekend om zijn kronkelende waterwegen, weelderige moeraslanden en diverse flora en fauna. Tijdens uw fietstocht kunt u genieten van het serene uitzicht op het Zwart Water en de omringende natuurlijke omgeving verkennen. 

De Zwart Water route voert u verder door het prachtige landschap van Noord-Limburg, met adembenemende panoramische uitzichten en rustige landweggetjes die u meenemen op een ontspannen tocht van 32 kilometer. 

Of u nu een rustige rit door de natuur wilt maken of op zoek bent naar een sportieve uitdaging, de Zwart Water route biedt voor elk wat wils. Met zijn gevarieerde terrein en betoverende landschappen is deze route geschikt voor fietsers van alle niveaus. 

Dus stap op uw fiets en laat u betoveren door de Zwart Water route, waar de schoonheid van de natuur en de rust van het water u verwelkomen op een onvergetelijke fietstocht door het mooie Noord-Limburg.

Startpunt
Markt, 5941 GA Velden
Herkenningspunt
kerk in Velden
Lengte
32 km
Knooppunten
96, 7, 97, 95, 34, 27, 44, 94, 93, 92, (P), 28, 84, 96
Parkeren
Parkeren kan op de Markt

Average of 3 reacties.

Ingediend door imagro op ma, 08/07/2017 - 11:07

Permalink

Naam
Claudia Sch
Beoordeling
Bericht
Die Route beginnt sehr sch

Ingediend door imagro op ma, 08/07/2017 - 11:13

Permalink

Naam
Claudia Sch
Beoordeling
Bericht
Die Tour beginnt sehr sch

Ingediend door imagro op zo, 07/23/2017 - 11:17

Permalink

Naam
D GOMMANS
Beoordeling
Bericht
WAS N ZEER MOOIE ROUTE GOED BESCHREVEN

Route: 32 km

Luisterplek 5 - Duits vergaderkantoor

Landgoed Jachtslot de Mookerheide heeft grote allure. Allure die al in het begin van de vorige eeuw werd herkend door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Hendrik. In juni 1940 eisten de Duitsers dit…

Lees meer
Maaspaden route
26 km | Venlo

Andere routes

13 km

Mooiste wandelroute

Sevenum

Lees meer
36 km

Staatsbosroute

Heijen

Lees meer
12 km

Knopen Lopen in 'Bree'

Maasbree

Lees meer
53 km

Wielrennen langs het Duits Lijntje

Gennep

Lees meer