Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Barbara's Weerd

Barbara's Weerd is een natuurgebied gelegen in de uiterwaarden van de Maas, ten zuiden van Arcen en direct aan de rivier. Het gebied is ideaal om te wandelen en te genieten van de frisse lucht en het prachtige landschap.

Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar vanaf de veerpont van Lottum of vanaf de passantenhaven in Arcen, die je langs bos en weiden leiden. De wandelroute is ongeveer 2 km lang en biedt prachtige uitzichten op de Maas en het omliggende landschap.

Ook voor fietsliefhebbers is dit gebied een must-see, want de knooppuntfietsroute loopt langs de rand van het gebied. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur terwijl je aan je conditie werkt.

In het gebied kun je diverse wilde dieren spotten, zoals hazen, konijnen en herten. Het is een prachtige plek om te genieten van de natuur en het prachtige landschap, ongeacht het seizoen.

Kortom, Barbara's Weerd is een fantastische plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van de natuur. Het is een must-see voor iedereen die op zoek is naar een rustgevende activiteit, ongeacht het seizoen.

Adres
Schans 20A
5944 AG Arcen
Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.4726377, 6.1800061

Dichtbij

Art of Beauty
Art of Beauty
La Bellefleur
La Bellefleur
Theekoepel Inaborg
Theekoepel Inaborg

Ontdek

Educatief Bezoekerscentrum Huys te Moock
Educatief Bezoekerscentrum Huys te Moock
Zwarte Water
Zwarte Water
Reichswald 't Ven
Reichswald 't Ven
Landgoed Geijsteren
Landgoed Geijsteren
De Band
De Band
Blotevoetenpad
Blotevoetenpad