PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Avonturentochten vanaf Buitencentrum De Pelen

Beschikbare data
6 maart 2022 - 10:00 - 1 november 2022 - 17:00

Vier je Kinderfeestje in het Nationaal Park De Groote Peel!

Het is voor ouders vaak een uitdaging om uit het grote aanbod aan kinderfeestjes een keuze te maken. Voor kinderen die graag buiten spelen is de keuze niet zo moeilijk want Staatsbosbeheer biedt, vanaf buitencentrum De Pelen, speelse Avonturentochten in De Groote Peel. 

Op avontuur in de natuur
Buitencentrum De Pelen is hét startpunt voor kinderfeestjes in de natuur. Verschillende thema's, voor elke leeftijd en van eenvoudig tot luxe. En altijd samen met de gids van Staatsbosbeheer. De leukste feestjes vier je gewoon buiten! 

Voor kleuters is er een Kaboutertocht waarbij de kleuterkabouters op zoek gaan naar sporen van kabouters in de Peel. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen als Handige Hulpboswachter aan de slag of Petronella Peelheks helpen met klusjes in de natuur. Stoere jongens en meiden van 7 t/m 9 jaar gaan de uitdaging aan tijdens de Mossige Moerasexpeditie. Deze tocht is ook ’s avonds mogelijk. Extra spannend! Voor kinderen van 8 t/m 11 jaar is er De Ruige Roverstocht. Een actieve tocht en uitdagingen waarbij de deelnemers op zoek gaan naar het zwarte goud van de Peel. 

Deelnemers aan een Avonturentocht krijgen een pakje drinken en koekjes en een verrassing mee naar huis. De jarige krijgt nog een extra cadeautje. Deelname kost € 10,- per kind (minimaal 7 deelnemers) en reserveren is noodzakelijk via de website.

Maak je natuurfeest compleet 
Er is ook een arrangement waarbij je, na afloop van het kinderfeestje, pannenkoeken of frietjes gaat eten bij restaurant De Dorpsherberg.  Zo is het natuurfeest compleet en hoef je als ouders lekker nergens meer voor te zorgen.  

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Buitencentrum De Pelen via mail of telefonisch. Het Buitencentrum is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur (vanaf april ook op maandag).   

Foto: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Gerelateerd aan dit evenement

Nationaal Park de Groote Peel
Buitencentrum De Pelen
Nationaal Park de Groote Peel
Buitencentrum De Pelen