PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Beleefweek 2021: Ademsessie - Breathe in nature

Beschikbare data

Dat gezond eten, genoeg bewegen en een goede nachtrust essentieel zijn voor je gezondheid dat is algemeen bekend. Maar wist je dat je ademhaling net zo’n impact heeft op je gezondheid?

Je ademhaling is het gereedschap dat je altijd bij je hebt en waarmee je direct invloed kunt uitoefenen op je autonome zenuwstelsel en je fysiologie. Je kunt je ademhaling gebruiken om stress op te wekken maar vooral ook om stress te verminderen en voorkomen. Zo kun je met ademhaling je bloeddruk . Je kunt ermee je bloeddruk verlagen en je hartslagvariabiliteit vergroten. Ademhaling is ook nauw verbonden met ons immuunsysteem. Voeg daar de natuur en blootstelling aan phytocines aan toe, dan heb je een super immuunboost!

De workshop bestaat uit kennisoverdracht, maar vooral het zelf ervaren van wat de effecten van ademhaling in combinatie met immuunmodulerende effecten van de natuur voor jou betekenen.

Doelgroep: Inwoners (van de provincies), Natuurgerichte recreanten

Prijs: 1,5 uur met thee en lekkers uit de natuur voor €17,50 p.p.

Extra's: De workshop vindt plaats in Ravensheide in Tegelen in een jong dennebos. Na aanmelding sturen we je een routebeschrijving en meer informatie.

Aanmelden verplicht: Meer info en aanmelden via email. Minimaal aantal deelnemers 4
en maximaal 12.

Organisator: Susan Derckx, Yuheal

Adresgegevens
Ravensheideweg
5932 Tegelen

51.323266378988, 6.15593515

Gerelateerd aan dit evenement

Beleefweek Limburg 2021
Beleefweek Limburg 2021