PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Beleefweek 2021: Art of Gaia the Earth Goddess

Beschikbare data

In de Griekse Mythologie is Gaia (Aarde) de Oermoeder: de godin van de Natuur ontstaan uit de Chaos aan het begin der tijden. Tijdens deze workshop trekken we eerst de natuur in en maak je kennis met Gaia. Waar ervaar je de oermoeder en de vrouwelijke kracht in jou? Waar voel je jouw ontstuimige energie en chaos en wat kun je van daaruit creëren?

Met jouw ervaringen ga je later in de middag aan je eigen creatie werken. We gaan werken met de sexuele vrouwelijke energie, de life force vanuit taoistische traditie vanuit het gedachtengoed van Vallei. Verbinden, stromen, creeëren en transformeren. Tijdens dit proces zullen gerenommeerd kunstenaar Rick van Rijswick (Galerie Art of the Soul, bekend van het drieluik de 'Guardians') en Susan Derckx (o.a. Vallei coach, Yuheal) je begeleiden. 

Doelgroep: Inwoners (van de provincies), Natuurgerichte recreanten

Adres: Gallerie Art of the Soul

Prijs: 4 uur € 99,00 inclusief thee, sappen en vruchten van de Aardegodin. Alle materialen om jou artwork mee te kunnen maken zijn aanwezig.

Extra's: Vanaf 18 jaar.

Aanmelden verplicht: Meer info en aanmelden via email. In deze workshop is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers.

Organisator: Susan Derckx, Yuheal

Adresgegevens
Monseigneur Theelenstraat 11, Beesel (NL)
5954 AX Beesel

51.2685580198, 6.04027395

Gerelateerd aan dit evenement

Beleefweek Limburg 2021
Beleefweek Limburg 2021