PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Camping Boszicht

Camping Boszicht is een kleinschalige camping gelegen in het buitengebied van rozendorp Lottum (Noord-Limburg).Lottum ligt aan rivier de Maas, welke kenmerkend is voor de omgeving. Aan de oostzijde van de Maas (Arcen) bevindt zich het groot Nationaal Park “de Maasduinen”.Naast kampeerplekken voor de reguliere kampeerder is er altijd wel plek voor trekkertentjes. Tevens is er een sfeervolle trekkershut en een ruime comfortabele vakantiewoning te huur. De camping is het hele jaar geopend, dus ook in de winterperiode kunt u op camping Boszicht genieten! Een mooie winterwandeling door de bossen…, heerlijk rustige plekken waar u helemaal kunt opladen met een mooi weids winters uitzicht..de charme van winterkamperen ! Heerlijk warm douchen in ons splinternieuw vloerverwarmd sanitairgebouw. ervaar en enjoy!

Camping Boszicht beschikt op haar terrein ook nog over een vakantiehuis “ut Boshuuske”; een ruim en comfortabel ingerichte vakantiewoning geschikt voor 1 t/m 5 personen. De totale oppervlakte van het vakantiehuis is ongeveer 100 m2. Op de begane grond bevindt zich de entree met aparte toiletruimte, woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer, hal met opgang naar 1e verdieping waar zich de tweede slaapkamer bevindt.

De woonkamer beschikt over 2 driepersoons banken, ruime eetafel met 6 stoelen, grote flatscreen tv, openslaande tuindeuren naar privétuin. Ook de keuken is luxe ingericht met o.a. inductie kookplaat, magnetron-oven, koelkast, vaatwasser en keukenlinnen. Het appartement beschikt over een een privétuin met groot terras, vuurschaal, tuinset en eigen parkeerplaats.
 

Adresgegevens
Stokterweg 9
5973 PW Lottum
Openingstijden
Algemene voorzieningen
  • Eigen parkeerterrein
  • Gratis internet of wifi

In 2019 is er een splinternieuw luxe verwarmd sanitairgebouw gerealiseerd. Privacy en luxe staan hierbij centraal met allemaal besloten ruimtes zodat u kunt douchen zoals thuis met: 

  • 4 besloten doucheruimtes, met douche en wastafel.
  • 5 besloten toiletten en 1 besloten urinoir
  • afwasgelegenheid binnen en buiten
  • textielwasplek en wasmachine

Tevens is er nog een trekkershut aanwezig en luxe vakantiewoning.

Prijs algemeen
Prijs algemeen
19
Prijzen
Prijzen

Voor exacte tariefstelling van de camping en de vakantiewoning, verwijzen we u graag naar de website.

51.466632, 6.156631

In de buurt

De Houthuizer Molen
De Houthuizer Molen
Autoveer Lottum-Lomm
Autoveer Lottum-Lomm
Landhuis de Maashof
Landhuis de Maashof

Ontdek

Bed en Boterham Rutten
Bed en Boterham Rutten
Groepsaccommodatie 't Korhoen
Groepsaccommodatie 't Korhoen
ABC Restaurant Sevenum
ABC Restaurant Sevenum
De Riethorst
De Riethorst
Vakantiewoning de Potstal
Vakantiewoning de Potstal
B&B Pelgrimshoes Genooierhof
B&B Pelgrimshoes Genooierhof