PROFIEL

Citytour Venlo

Venlo heeft de afgelopen 2017 uitgeroepen tot Cradle to Cradle year om aandacht te vragen voor een inspirerende manier van denken én doen.

Gemeente Venlo vindt een gezonde, prettige en duurzame leefomgeving een absolute must. Venlo loopt hierin voorop en laat zich hierbij leiden door Cradle to Cradle oftewel C2C.

C2C is een innovatief ontwerpprincipe en een innovatief economisch principe. Centraal staat het creëren van een veilige, gezonde leefomgeving. C2C gaat uit van 3 principes: afval is voedsel, gebruik de zon en geniet van diversiteit.

Gemeente Venlo vindt het gedachtengoed inspirerend: vanaf het begin de juiste keuzes te maken, en niet om keuzes te maken die minder slecht zijn. Wij streven naar een veilige, gezonde leefomgeving waarin mensen aangenaam kunnen wonen, werken, leren en recreëren.

Lees er hier meer over op de website.

Startpunt
Hanzeplaats 1, 5912 AT Venlo
Herkenningspunt
Stadskantoor Venlo
Lengte
32 km
Parkeren
Parkeren mogelijk o.a. bij Centrum Maasboulevard Parkeergarage en Prinsessesingel

Route: 32 km

Camping Hanssenhof

Aan de rand van de Heldense Bossen, op 3 minuten fietsen van het centrum, vindt u recreatieboerderij Hanssenhof. Hanssenhof is een familiebedrijf waar naast het exploiteren van de recreatieboerderij…

Ontdek meer >
Kunstgeheimen: Mook-Heumen
42 km | Plasmolen

Andere routes

30 km

Zwart Water route

Velden

Ontdek meer
42 km

Aspergeroute Leudal

Kelpen-Oler

Ontdek meer
30 km

Vissensteert route

Nederweert

Ontdek meer
17 km

“Pluk de dag” fietsroute

Heijen

Ontdek meer