Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Zelders Ommetje

Verken het charmante Ven-Zelderheide met het Zelders Ommetje, een wandelroute die u meeneemt door schilderachtige landschappen en rustige wegen. Deze route, die start bij de kerk in Ven-Zelderheide, begint bij het eerste knooppunt aan de Kleefseweg. 

Als u op zoek bent naar een langere wandeling, kunt u de route uitbreiden tot 16 kilometer en het prachtige landgoed Zelder verkennen. Bij het bord voor de kerk vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

De Zelders Ommetje maakt gebruik van het knooppuntennetwerk van Gemeente Gennep, waardoor u eenvoudig de route kunt volgen. Voor gedetailleerde kaarten en routes kunt u terecht bij de VVV in Gennep. 

Parkeergelegenheid is beschikbaar bij de kerk in Ven-Zelderheide. Van daaruit volgt u de route in zuidelijke richting over de Kerkvonderstraat naar de Kleefseweg. 

Geniet van een ontspannen wandeling van 8 kilometer en laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid van Ven-Zelderheide en omgeving. 

Route: 8 km

Startpunt
Kleefseweg, 6599 AK Ven-Zelderheide
Herkenningspunt
Kerk in Ven-Zelderheide
Lengte
8 km
Knooppunten
17,18,19,15,14,16,17
Parkeren
gratis parkeren bij de kerk

Average of 2 reacties.

Ingediend door KnopenLopen1sLeuk op ma, 04/18/2022 - 16:16

Permalink

Naam
Carina en partner
Beoordeling
Bericht
De knooppuntpaaltjes zijn er maar de tussenliggende pijltjes ontbreken vrijwel allemaal. Wandeling komt vooral over smalle asfaltwegen, waar behoorlijk hard gerend wordt door auto's. (17 April 2022)

Ingediend door KnopenLopen1sLeuk op ma, 04/18/2022 - 16:22

Permalink

Naam
Carina en partner
Beoordeling
Bericht
De knooppuntpaaltjes zijn er maar de tussenliggende pijltjes ontbreken vrijwel allemaal. Wandeling komt vooral over smalle asfaltwegen, waar behoorlijk hard gereden wordt door auto's.(17 April 2022) (in de eerdere reactie stond een typefout)

Route: 8 km

Spoorwoningen Van Brederodestraat - Duits lijntje

De spoorwoningen aan de Van Brederodestraat werden in het begin van de 20e eeuw gebouwd door een particulier. De woningen geven een goede indruk van de woonomstandigheden van het spoorwegpersoneel in…

Lees meer
De Maas en Niers ooievaarsroute
32 km | Gennep

Andere routes

18 km

Pieterpad 2; van Gennep naar Vierlingsbeek

Gennep

Lees meer
26 km

MTB Route Bergen (groen)

Wellerlooi

Lees meer
54 km

Maas en Maasheggenroute

Gennep

Lees meer
35 km

Sporen van de oorlog in de Peel

Meterik

Lees meer