Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Peel en Maas, een regio doordrenkt met geschiedenis en omgeven door natuurlijke schoonheid, biedt een scala aan leuke activiteiten voor een dagje weg. Of je nu houdt van cultuur, avontuur of ontspanning, hier zijn enkele must-visit plekken met activiteiten die ervoor zorgen dat je dag gevuld is met plezier:

Cultuur en entertainment:

Kasteel de Keverberg in Kessel:

Historie en Pracht in één Bezoek Kasteel De Keverberg en ontdek het rijke verleden van dit prachtige kasteel. De rondleidingen en activiteiten bieden een boeiende inkijk in de geschiedenis van deze historische plek.

Kasteel De Keverberg

Museum Peel en Maas in Helden: 

Duik in de Lokale Geschiedenis Voor de geschiedenisliefhebbers is het Museum Peel en Maas een absolute aanrader. Ontdek de lokale geschiedenis en bewonder de diverse tentoonstellingen.

Museum Peel en Maas

Heiblumke Horses in Koningslust: 

Paardrijden en bosritten voor een unieke ervaring kun je Hieblumke Horses verkennen, waar dagtochten en bosritten met paard en koets voor onvergetelijke herinneringen zorgen.

Heiblumke Horses

Pluktuin in de 7e hemel Grashoek: 

Een kleurrijk uitje bezoek de pluktuin in de 7e hemel in Grashoek en geniet van een kleurrijk uitje. Pluk je eigen bloemen en beleef de rustgevende sfeer van deze prachtige tuin.

Pluktuin de 7e hemel

Ontspanning en recreatie:

Kasteel de Keverberg uitje: 

Genieten van een dagje uit. Een dagje uit bij Kasteel de Keverberg in Kessel staat garant voor ontspanning en plezier. Geniet van de omgeving en maak kennis met de vele recreatieve mogelijkheden.

De Keverberg

Parkhoeve de Middelt in Kessel: 

Boerengolf en Solexverhuur. Voor een lach en een grol kun je terecht bij Parkhoeve de Middelt, waar boerengolf en solexverhuur zorgen voor een dag vol plezier. Gelegen aan de meanderende Maas tussen Baarlo en Kessel.

Parkhoeve de Middelt

PS Aero Baarlo: 

Vliegplezier voor Jong en Oud Voor de avonturiers onder ons is PS Aero Baarlo dé plek waar vliegplezier voor jong en oud centraal staat.

PS Aero Baarlo

VVV Baarlo groepsuitjes: 

Ontdek Baarlo in Groepsverband VVV Baarlo biedt diverse groepsuitjes aan, waardoor je Baarlo op unieke wijze kunt verkennen.

VVV Baarlo

Peel en Maas is meer dan alleen een bestemming; het is een belevenis. Deze activiteiten en locaties bieden een gevarieerde mix van cultuur, avontuur en ontspanning voor een onvergetelijk dagje weg in deze prachtige regio. Plan je trip, ontdek de veelzijdigheid van Peel en Maas en geniet van elk moment!