PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

GPS Tochten 2020 | Hertog Jan Proeverij Arcen

Beschikbare data

GPS GAMES - 2 LEUKE INTERACTIEVE WANDELTOCHTEN
 

AL VANAF 2 PERSONEN TE BOEKEN
Geniet van twee leuke interactieve wandeltochten waarbij je gewapend met telefoon probeert zoveel mogelijk opdrachten en vraagstukken goed te voltooien.

OPTIE1:
GPS GAME "KRAAK HET BROUWERSGEHEIM" 

Wie durft de uitdaging aan en kraakt het geheime recept van onze brouwer? Tijdens deze interactieve wandeltocht ben je gewapend met telefoon en probeer je zoveel mogelijk opdrachten goed te voltooien. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel of neem een powerbank mee.

1. Start met een heerlijke, bourgondische Brouwerslunch en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht OF nuttig het goedgevulde lunchpakket tijdens de interactieve tocht en geniet al smullend in de mooie natuur.
2. Tijdens deze interactieve wandeltocht van 12 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.

TIP: Indien u het lunchpakket voor onderweg wenst, neem dan een rugzak mee. Goede wandelschoenen zijn ook wenselijk! Heeft u geen lunchpakket voor onderweg, zorg dan voor een flesje water voor onderweg.

Wilt u na deze stevige wandeling achteroverleunen en bourgondisch genieten van een heerlijk diner? Meld dit dan bij de reservering. De Hertog Jan Proeverij laat u weten of er nog plek is!

Tijdsduur arrangement ca: 4-5 uur

PRIJS PER PERSOON OPTIE 1.

Inclusief Lunchpakket 21,50
Inclusief Hertog Jan Brouwerslunch 23,40
Midzomer Arrangement   

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.


OPTIE 2:
GPS GAME "SCHATZOEKEN" 
(GESCHIKT VOOR FAMILIES MET KINDEREN)

Wie durft de uitdaging aan en vindt de ingrediënten van de piratendrank? Ga lekker op avontuur tijdens deze prachtige wandeltocht en probeer zoveel mogelijk (schat)vragen en opdrachten goed te beantwoorden. Dit spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen of neem een powerbank mee. 

1. Start met de interactieve wandeltocht van 5,5 km bepakt met een heerlijk lunchpakket voor een gezellige picknick inclusief 1 rugtasje* voor onderweg.
2. Speur de omgeving af en beleef samen waardevolle momenten in het prachtige natuurschoon van Arcen.

Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze.
Wilt u na deze stevige wandeling achteroverleunen en bourgondisch genieten van een heerlijk diner? Meld dit dan bij de reservering. De Hertog Jan Proeverij laat u weten of er nog plek is!

Tijdsduur arrangement ca: 3 uur

* Wilt u meerdere rugtasjes afnemen, dan kan dit voor € 5,00 per stuk. Het is gewenst om daarnaast ook een eigen rugzak mee te nemen voor de lunchpakketten.

PRIJS PER PERSOON OPTIE 2.

Kids 4 t/m 12 jaar 17,00
Volwassenen vanaf 13 jaar 23,40
Midzomer Arrangement   

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.

Boek dit arrangement eenvoudig online:

https://hertogjanproeverij.nl/arrangementen/gps-tochten-2020

Mocht u informatie willen omtrent het arrangement, kunt u contact opnemen via info@hertogjanproeverij.nl

Gerelateerd aan dit evenement

Hertog Jan Proeverij
Hertog Jan Proeverij