PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Horst aan de Mallets in Gasthoes Horst

Beschikbare data
13 november 2022

Vijf slagwerkgroepen uit de gemeente Horst aan de Maas gaan de muzikale strijd met elkaar aan op zondagmiddag 13 november met als doel het winnen van de 'Horst aan de Mallets' beker! Geniet van een prachtige muzikale middag vol spanning en sensatie in de theaterzaal van 't Gasthoês.

Tijdens Horst aan de Mallets zijn er twee prijzen te verdelen. Vakjury Sjoerd Ceelen bepaalt wie de beker wint. Hij beoordeelt de slagwerkgroepen op kwaliteit en presentatie. Tevens is er een ‘publieksjury’ o.l.v. wethouder Han Geurts. Deze jury beoordeelt de slagwerkgroepen op kwaliteit, presentatie en showelement. Uit deze jury is in het verleden nog altijd een andere winnaar gekomen dan dat de vakjury had besloten. Een mooie toevoeging dus om niet alleen de vakjury, maar ook de luisteraars een stem te geven.

De edities uit 2020 en 2021 hebben helaas geen doorgang kunnen vinden, maar stonden oorspronkelijk gepland op Moederdag. Destijds hadden we een publieksjury die, naast wethouder Han Geurts, zou bestaan uit louter moeders. Dit idee wordt gehandhaafd. Een extra mooie dimensie dus!

Deelnemers:
• Drumband Eendracht Melderslo o.l.v. dirigent Bart Jeuken
• Slagwerkgroep Koninklijke Harmonie Horst o.l.v. dirigent Hans Vloet
• Drumband Jong Nederland Horst o.l.v. dirigent Bart Jeuken
• Slagwerkensemble Sint Joseph Grubbenvorst o.l.v. dirigent Guido Pouwels
• Drumband Concordia Meterik o.l.v. dirigent Guido Pouwels

De entree is gratis. Als echte muziekliefhebber mag je deze middag niet missen! Meer informatie over de aanvangstijd volgt later.

 

51.449827119928, 6.0534236

Gerelateerd aan dit evenement

Horst aan de Maas; Fijn dat je er bent..!
Filmvoorstellingen in 't Gasthoes Horst
Horst aan de Maas; Fijn dat je er bent..!
Filmvoorstellingen in 't Gasthoes Horst