PROFIEL
1319 resultaten

Vakantiepark Resort Arcen

Restaurant , Kleine kaart , Bungalowpark , Arcen

Leukermeer

Camping , Water , voorjaar , Watersport , Maasduinen , Well

Duckatti; verhuur van Eenden en andere klassiekers

Groepsuitje , Melderslo

't Zoete Genot

Kleine kaart , Arcen

Annakapel Arcen

Bezienswaardigheden , Arcen

Arcener Bakhuys

Bakker , Arcen

Art of Beauty

Wellness , Arcen

Autoveer Arcen-Broekhuizen

Bezienswaardigheden , Arcen

Autoveer Arcen-Broekhuizen

Veerpontjes , Arcen

B&B Aan de Beek

Hotel / B&B , Arcen

Barbara's Weerd

Natuurgebieden , Arcen

Brasserie Alt Arce

Diner , Kleine kaart , Voor groepen , Arcen

Café de Maert

Kleine kaart , Arcen

Cafetaria 't Centrum

Kleine kaart , Arcen

De Arcense Herberg

Hotel / B&B , Arcen

Asperge Kunstwerk

Grubbenvorst, Bezienswaardigheden

Drie gratiën

Horst, Bezienswaardigheden

De Peelkabouters van Horst

Horst, Zomer, Bezienswaardigheden

Drie vrouwen

Meterik, Bezienswaardigheden

De Haan

Hegelsom, Bezienswaardigheden

Heilige Christoffel

Broekhuizen, Bezienswaardigheden

Horst

Horst, Dorpen / Steden

Ruïne Kasteel ter Horst

Horst, voorjaar, Bezienswaardigheden

Kasteel Kaldenbroek

Lottum, Bezienswaardigheden

Kasteel Ooijen

Broekhuizenvorst, Bezienswaardigheden

Linnen garens drogen

Horst, Bezienswaardigheden

Paard (bronzen beeld)

Horst, Bezienswaardigheden

Sevenum

Sevenum, Dorpen / Steden

Kunstschatten Sint Lambertuskerk

Horst, Bezienswaardigheden

Museum de Brede

Maasbree, Bezienswaardigheden

Ledeninformatie

Toeristische Platforms Noord-Limburg presenteren nieuw online platform voor de sector: Visit Noord-Limburg

Na de liquidatie van Leisure Port in december 2018 hebben de 5 Toeristische Platforms in Noord-Limburg (Venray, Horst aan de Maas, Peel & Maas, Venlo, Maasduinen/Mookerhei) 2019 gebruikt om te werken aan een nieuw online platform. Het online platform heet Visit Noord-Limburg en wordt de grote opvolger van Liefde voor Limburg. Het online platform bestaat o.a. uit een website met alle informatie voor de toerist en inwoner in Noord-Limburg.

Een online community
Visit Noord-Limburg is meer dan een website met informatie. Het betreft een online community waarop diverse stakeholders zijnde de 5 Noord-Limburgse ondernemersplatforms met ruim 450 deelnemers, gemeenten en overige betrokken partijen binnen en buiten de leisure sector in Noord-Limburg elkaar ontmoeten en met elkaar gaan samenwerken.

Visit Noord-Limburg gaan werken aan drie onderdelen:

 1. info-marketing; de content die we in het verleden hebben verzameld en in de toekomst nog gaan verzamelen, wordt zowel online als offline op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd aan onze gasten die de regio bezoeken, maar ook aan onze eigen bevolking. Dit doen we via o.a. een nieuwe (mobiele) website, app, social media inzet, glossy brochure, folder en divers promo-materiaal.
 2. destination ontwikkeling; als platforms en gemeenten gaan we samen met de ondernemers en andere betrokkenen werken aan nieuwe producten, arrangementen, verbeteren van ons gastheerschap en via scholing, training en optimale informatieverstrekking verhogen we de kwaliteit van het geboden product in deze regio.
 3. destination marketing; als de content, product en kwaliteit op orde is, dan hebben we een goed verhaal en dat vermarkten we dan via campagnes, zowel online als offline.

De belangrijke onderdelen van regiomarketing, die waren weggevallen voor Noord-Limburg na de liquidatie van Leisure Port, zoals het vermarkten van de regio naar toeristen en het uitbreiden/verbeteren van de producten in de sector Toerisme & Recreatie vinden vanaf nu weer allemaal hun plek in Visit Noord-Limburg. Visit Noord-Limburg bestaat uit een online community waar ondernemers, gemeenten en andere partijen die betrokken zijn bij de sector zich verenigen om gezamenlijk de doelstellingen te behalen die zijn vastgelegd in het actieprogramma vrijetijdseconomie 2018-2025 van de 8 regiogemeenten. Samen werken zij naar 5,3 miljoen toeristen en een besteding van 1 miljard in de sector toerisme & recreatie in 2030. Een haalbare doelstelling nu alle partijen binnen de sector Toerisme & Recreatie zich hebben verenigd in Visit Noord-Limburg.

Vanaf nu samen aan de slag
De voorzitters van de Toeristisch Recreatieve Platforms Venray, Horst aan de Maas, Peel & Maas, Maasduinen/Mookerhei en Venlo zeggen hierover dat het na de liquidatie van Leisure Port nodig was om een toekomstbestendige visie voor deze sector te bepalen. Na vele maanden en vele gesprekken met alle betrokkenen, hebben we elkaar gevonden in het nieuwe online platform Visit Noord-Limburg. Dit was geen weg zonder hobbels en we zijn ons ook terdege bewust van het feit dat we het afgelopen jaar weinig zichtbaar hebben kunnen bijgedragen aan de doelen die we onszelf stellen als Toeristische Platforms: het vertegenwoordigen van de ondernemers in onze sector naar de toerist, inwoner en andere partijen, aldus de voorzitters van deze Platforms.

Het is stil geweest in 2019 maar achter de schermen is er door alle Toeristische Platforms in Noord-Limburg keihard gewerkt. Gelukkig is dat niet voor niets geweest en kunnen we nu het eerste onderdeel van Visit Noord-Limburg met grote trots presenteren aan alle betrokkenen: een compleet vernieuwde website waarmee we de regio Noord-Limburg optimaal promoten. We kiezen bewust niet voor een nieuwe organisatie, zoals voorheen Leisure Port, maar voor een samenwerkingsverband van ondernemers uit de sector met alle partijen die betrokken willen zijn bij de regiomarketing van Noord-Limburg zoals gemeenten, provincie, stichtingen, verenigingen, VVV's, citymarketing en overige collectieven. De ondernemers bepalen de koers, samen met deze partijen.

Visit is er voor iedereen!
Visit Noord-Limburg is er voor iedere ondernemer of partij die betrokken is bij de sector Toerisme & Recreatie. Visit Noord-Limburg is een samenwerkingsverband van de 5 Toeristische Platforms in Noord-Limburg die anno 2019 zo'n 450 ondernemers in de sector vertegenwoordigen en die zich willen gaan richten op de regiomarketing van Noord-Limburg op het gebied van informeren, promoten en ontwikkelen. Vanaf 2020 willen we echter dat ook partijen meedoen die, er nu nog niet bij zijn. Visit Noord-Limburg biedt zometeen voor ieder wat wils!

Hoe kun je meedoen?
In 2020 worden de volgende zaken binnen Visit Noord-Limburg aangeboden:

 1. Deelname via een vermelding op de digitale kanalen van Visit Noord-Limburg (website, mobiel, app). 
  Deze vermelding gaat niet meer via categorie, maar op basis van thema, onderwerp en grootte/zichtbaarheid.
  De huidige app Liefde voor Limburg wordt automatisch omgezet in app ‘Visit Noord-Limburg’
 2. Nieuw; je kunt als deelnemer zelf je vermeldingen actueel houden en wijzigen via de deelnemerstool, maar ook je eigen evenement of arrangement invoeren via de 'event tool' (beschikbaar vanaf januari 2020).
 3. je bedrijfspagina wordt weer automatisch doorgelinkt naar de I-punten in de regio 
 4. je kunt een extra presentatie krijgen in de platformfolder (nieuwe vorm/zelfde opzet)
 5. Nieuw: Gratis basis vermeldingen in glossy magazine ‘Visit Noord-Limburg’ (100.000 oplage) en betaalde vermeldingen d.m.v. advertorials vanaf 2e helft 2020.
 6. Nieuw: gratis gebruik van de 'ticketing-tool' (organiseer je een groot event met veel kaartverkoop, maak dan gratis gebruik van onze 'ticketing too' incl. scanner, beschikbaar vanaf maart 2020)
 7. Nieuw: maak als logiesverstrekker gratis gebruik van onze 'booking-tool' en laat uw accommomdatie of kamer via Visit boekbaar zijn (beschikbaar vanaf maart 2020)
 8. Nieuw: diverse promo middelen van Visit Noord-Limburg, zoals (bannier)vlag, banners en stickers (beschikbaar vanaf maart 2020)
 9. Naar keuze: participatie in lokale productontwikkeling en eigen platformactiviteiten.

Deelnemersbijdrage per jaar in 2020: vanaf euro 295,00 excl. BTW. 
Maar vraag ons naar de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf of organisatie.

Vrijetijdseconomie Noord-Limburg
Eind 2017/begin 2018 hebben de Noord- Limburgse gemeenten het regionale actieprogramma Vrijetijdseconomie Noord-Limburg vastgesteld. Het actieprogramma is tot stand gekomen in samenwerking met ondernemers uit de regio. De gemeenten Mook en Middelaar, Gennep, Bergen, Venray, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Beesel werken hierin samen aan de ambitie om in regionaal verband de vrijetijdssector met een focus op familierecreatie te versterken. De inspanningen moeten leiden tot een groei van de jaarlijkse vrijetijdsbestedingen in de regio naar ruim €1 miljard in 2025 (+24%). Het actieprogramma kent vijf speerpunten (actielijnen) die hieronder nader worden toegelicht. Iedere actielijn wordt getrokken door twee van de deelnemende gemeenten, maar is afhankelijk van de input én inzet van ondernemers.

Meer weten? Klik op deze link Vrijetijdseconomie in de regio voor alle informatie over de diverse actielijnen in het actieprogramma Vrijetijdseconomie.

Vrijetijdseconomie Noord-Limburg