PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maanritueel | Laatste kwartier | Los Laten

Beschikbare data

De maan is magisch en staat voor vrouwelijkheid, intuïtie en wijsheid. Wanneer je leeft met de fase van de maan, kun je gebruik maken van de magische krachten die zij bezit. Door het maanritueel kun je hier beter contact mee maken.

In deze maanfase bevinden we ons precies op de helft tussen de pracht en praal van de volle maanfase en het potentieel van de nieuwe maan. De maan laat nu de helft van haar stralende gezicht zien. Maar in aanloop naar de asgrauwe maanfase zal ze haar licht beetje bij beetje doven en trekt ze zich langzaam terug in de duisternis. In deze fase is het van belang je leven te evalueren en gewoontes, emoties of relaties die je niets brengen zoveel mogelijk los te laten. Het is de tijd om op te ruimen, afscheid te nemen, knopen door te hakken en negatieve invloeden in je leven los te laten. Deze afnemende maan spoelt uit, zweet uit en ademt uit. Door middel van een ritueel, ademsessie en meditatie gaan we hiermee aan de slag.

Doelgroep: Inwoners (van de provincies), Natuurgerichte recreanten

Adres: Venlo / Tegelen

Prijs: 2 uur met thee en lekkers uit de natuur à €17,50 p.p.

Extra's: De workshop vindt plaats in Ravensheide in Tegelen. Een afwisselende natuurgebied van kleigroeven, terassen, zand en water en een mooie flora en fauna.

Aanmelden verplicht: Meer info en aanmelden via email na aanmelding ontvang je meer informatie over de avond en sturen we je een routebeschrijving en meer informatie. Minimaal aantal deelnemers 4 en maximaal 12.

Organisator: Susan Derckx, Yuheal

Adresgegevens
Ravensheideweg
5932 Tegelen

51.323266378988, 6.15593515

Gerelateerd aan dit evenement

Beleefweek Limburg 2021
Beleefweek Limburg 2021