PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Muzikale picknick in Lottum

Beschikbare data

Nu de Coronaregels steeds meer versoepelen, wordt in september eindelijk het (vorig jaar al geplande) openluchtoptreden georganiseerd. Dit zal plaats vinden in de tuin van Gé Titulaer in Lottum. Gé ziet er naar uit de nieuwe composities die hij de afgelopen maanden heeft geschreven, en oudere mooie en bekende songs, met u te delen.

Samen met de band ( Bart Rademakers uit Maastricht, Frank Peeters en Werner Lauscher uit België en Ron Coolen uit Neerbeek) en medevocalisten Helen Nillesen, Suzan Spreeuwenberg en dochter Sophie Titulaer belooft het een sprankelend muzikaal feest te worden.

Leuk is dat 'Signa Tune ' hun medewerking gaat verlenen. Zij zullen een aantal mooie A-capella nummers ten gehore brengen. 'SignaTune is een jonge, enthousiaste a-cappella groep uit Noord-Limburg en bestaat uit drie zangers en drie zangeressen. Jeroen, Nike, Stefan, Karin, Maaike en Sanne hebben ieder een geheel eigen stijl en muzieksmaak en juist deze gevarieerde samenstelling zorgt voor prachtige meerstemmigheid en een unieke sound. De groep brengt een uitgebreid repertoire van bekende en minder bekende covers in creatieve en verrassende arrangementen, die meestal door Jeroen gemaakt worden. Met SignaTune zijn luisteraars gegarandeerd van een bijzondere middag  vol sfeer en muzikaliteit.'

Heerlijk relaxt op je picknick kleed, lekkere hapjes en een drankje. En dan luister je naar een gevarieerd muziekprogramma. 

Neem zelf je picknick kleed mee, of een stoeltje en wat lekkers om te eten, óf ............  om het je makkelijk te maken, kun je ook een royale picknicktas bestellen.  Tevens zijn er drankjes (koffie/thee, bier, wijn en fris) te koop tegen schappelijke prijzen. Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage om de muzikanten en vocalisten enigermate in hun gemaakte onkosten tegemoet te komen.

In verband met de planning stellen wij het op prijs als je je z.s.m. aanmeldt. Bestellen van een picknicktas kan t/m 20 september ad € 10 p.p.

Stuur even een berichtje via de mail naar Gé Titulaer om je picknick tas te reserveren. Vergeet niet door te geven welke sandwich je voorkeur heeft.

Wij nodigen je uit voor een gezellige muzikale picknick!

51.442949019924, 6.1484334

Gerelateerd aan dit evenement