PROFIEL

Oh nee, het regent! En nu?

Het is september, de zomervakanties zijn alweer voorbij. Natuurlijk hopen we op een heerlijke nazomer zodat we er lekker op uit kunnen trekken in het Maasduinen gebied maar het regent in deze tijd natuurlijk ook weer regelmatig….

Ook op zo’n dag heeft De Maasduinen genoeg te bieden.
Wat dacht je van een heerlijk dagje zwemmen met de kids? In een overdekt Tropisch Waterparadijs?

Bijvoorbeeld in Reuver bij De Lommerbergen, grenzend aan de Park Plaza is het Subtropisch Waterparadijs gevestigd. Hier worden ouders weer net zo jong en uitgelaten als hun kinderen wanneer ze op volle snelheid van de reusachtige waterglijbaan naar beneden glijden, of zelfs kopje onder duiken in het golfslagbad. Speciaal voor de kleintjes is er onder meer het Kids Junglebad. In de zwemmersbar kunt u terecht voor heerlijke drankjes en snacks.

Of in Heijen bij Het Heijderbos waar je in de Aqua Mundo meegevoerd wordt op de sensationele wildwaterbaan, meedeint op de golven of kunt snorkelen tussen tropische vissen. Dat wordt dus urenlang waterplezier voor jong en oud! Het Heijderbos beschikt ook over een sauna, whirlpool, Turks stoombad en turbobruiners.

Of in Aqua Mundo Limburgse Peel in America, hier beleef je waterplezier in het golfslagbad, de glijbanen, de stroomversnelling, het buitenbad en nog veel meer. En natuurlijk vergeten we de kleinsten niet. Samen met de koninklijke kikkerfamilie (die in ons Aqua Mundo woont) hebben ze pret voor tien in het Kinder-Doe-Bad en het baby- en peuterbad. En wisten jullie dat er een spannende waterspeurtocht klaar ligt bij de badmeester? Je kunt een dagje zwemmen ook combineren met een uurtje bowlen, midgetgolf, een hapje of drankje of één van de andere faciliteiten op Limburgse Peel! 

In Baarlo vind u Zwemparadijs De Berckt, ga de strijd aan in het Mega Subtropisch Zwemparadijs in Middeleeuwse stijl. Raas door de stroomversnelling ‘De gekke slotgracht' en heb waterpret met Ed's piratenschip, en waterglijbaan de ‘Waterspugende draak'. Kom na een zware strijd tot rust in de hot whirlpool, de sauna, het Turks stoombad of het solarium in de relaxruimte. Voor de allerkleinsten zijn er de speciale kleuter- en peuterbaden.

Net over de grens van De Maasduinen, in Straelen Duitsland, vind je Wasserstraelen. In totaal staan er voor de bezoeker negen bassins ter beschikking, waardoor voor veel plezier en afwisseling gezorgd wordt. Er zijn drie afgescheiden bassins, waarin een omvangrijk aqua fitness programma wordt aangeboden. De combinatie van bewegings- en ontspanningsmogelijkheden zorgt gegarandeerd voor plezier en recreatie bij zowel de grote als de kleine badgasten.

U kunt zich uitstekend een dagje vermaken op De Schatberg in Sevenum. Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten, waardoor niemand zich hoeft te vervelen! Met minder mooi weer kunt u voor een leuk dagje terecht op De Schatberg. Kom heerlijk zwemmen in het binnenzwembad en lekker spelen in de binnenspeeltuin!

Gerelateerd aan dit artikel

Altijd iets te doen op Landgoed Bleijenbeek
De leukste tips: wandelingen met een gekke naam
20 jaar: ooievaars in Gennep
Drive In - Tuincentrum Leurs
LIMBURGS MUSEUM START ‘MUSEUM4KIDS@HOME’ Nieuwe speelplaats voor culturele doe- en denkactiviteiten
De oorlog in beeld
Altijd iets te doen op Landgoed Bleijenbeek
De leukste tips: wandelingen met een gekke naam
20 jaar: ooievaars in Gennep
Drive In - Tuincentrum Leurs
LIMBURGS MUSEUM START ‘MUSEUM4KIDS@HOME’ Nieuwe speelplaats voor culturele doe- en denkactiviteiten
De oorlog in beeld