Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Ommetje Brongebied Aalsbeek

Verken het prachtige brongebied van de Aalsbeek met dit korte, maar sfeervolle ommetje van 2 kilometer. Deze wandelroute neemt je mee door een gebied dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rustgevende omgeving. 

Start je wandeling bij het aangegeven punt en laat je betoveren door de serene sfeer van het brongebied. Terwijl je langs de kronkelende paden loopt, word je omringd door weelderig groen en hoor je het rustgevende geluid van stromend water. 

Volg de route langs de kabbelende beekjes en geniet van het uitzicht op de prachtige omgeving. Misschien spot je onderweg wel wat wilde bloemen of vogels die zich thuis voelen in dit natuurlijke paradijs. 

Dit ommetje biedt de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en te genieten van de rust en stilte van de natuur. Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek de schoonheid van het brongebied van de Aalsbeek tijdens deze ontspannende wandelroute.

Startpunt
Aan De Loerdijk, 5951 Belfeld
Lengte
2 km

Route: 2 km

Center Parcs Het Meerdal

Aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied De Peel ligt Het Meerdal. Een heerlijk park waar gastvrijheid met een grote zachte G geschreven wordt. Het park heeft 2-, 4-, 6- en 8-persoons…

Lees meer
De Slag om het Reichswaldroute
52 km | Gennep

Andere routes

26 km

Maaspaden route

Venlo

Lees meer
6 km

Psychiatrieroute Venray

Venray

Lees meer
5 km

De Twee Schansen

Mook

Lees meer
47 km

Mooder Maas

Venlo

Lees meer