Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

 

Fietsen door Peel & Maas is een onvergetelijke ervaring, gevuld met historie, natuurpracht en artistieke charme. Hier zijn de top 3 fietsroutes die je meenemen op een avontuur door dit schilderachtige stukje Limburg:

 

1. Kastelenroute Baarlo: een rit door historisch erfgoed

Begin je fietsavontuur met de Kastelenroute Baarlo, een reis door de geschiedenis langs imposante kastelen. Fiets langs statige bouwwerken, bewonder de architectuur en geniet van de omringende natuur. Deze route neemt je mee naar een tijdperk van ridders en romantiek, en biedt een unieke kijk op het historisch erfgoed van Baarlo.

Kastelenroute Baarlo

2. Ontdek Peel en Maas: een verkenning van natuur en cultuur

Ga verder met de Ontdek Peel en Maas fietsroute, die je meeneemt door het weidse landschap van Peel & Maas. Geniet van de rustige fietspaden, omgeven door groene velden en schilderachtige dorpen. Deze route combineert natuurlijke pracht met culturele ontdekkingen, waardoor je de diversiteit van deze regio ten volle kunt ervaren.

Ontdek het land van Peel en Maas

3. Rondje met het pontje Kessel: over de Maas en verder

Voor een unieke fietservaring, kies je het Rondje met het Pontje Kessel. Steek de Maas over met het veerpontje en verken de andere oever. Fiets door charmante dorpjes, langs kronkelende rivieroevers en ontdek het landschap vanaf beide zijden van de Maas. Een tocht die zowel avontuurlijk als ontspannend is, met het rustgevende geluid van kabbelend water als je met het pontje vaart.

Rondje met het pontje

Extra: Kunstroute Peel en Maas: een artistiek fietsavontuur

Voor de liefhebbers van kunst is er de Kunstroute Peel en Maas. Fiets langs kunstwerken en creatieve uitingen die verspreid zijn door het landschap. Deze route voegt een artistiek tintje toe aan je fietsavontuur, waardoor je niet alleen de natuurlijke pracht, maar ook de artistieke ziel van Peel & Maas ontdekt.

 

Kunstroute Peel en Maas

Verken, Geniet, Fiets! Met deze top 3 fietsroutes ben je klaar voor een onvergetelijke verkenningstocht door Peel & Maas. Peddel door de geschiedenis, bewonder de natuur en laat je inspireren door kunst - elk fietspad biedt een nieuw hoofdstuk van schoonheid en ontdekking. Fiets met de wind in je haren en ontdek de verborgen parels van deze betoverende Limburgse regio.