Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Een reis naar Peel & Maas wordt nog specialer als je deze plant rond enkele van de meest opwindende evenementen die de regio te bieden heeft. Hier zijn drie niet te missen evenementen die je reis naar Peel & Maas onvergetelijk zullen maken:

2. Kepèlla Cultura Panningen 

Kepèlla Cultura in Panningen is een cultureel festival dat de diversiteit van kunst en cultuur in de regio viert. Met optredens, exposities en activiteiten voor alle leeftijden, biedt dit festival een bruisende sfeer die de lokale gemeenschap en bezoekers samenbrengt. Of je nu van muziek, kunst of theater houdt, Kepèlla Cultura heeft voor elk wat wils.

Kepèlla Cultura

3. Muziek onder de toren in Panningen

Muziek onder de toren in Panningen is een jaarlijks terugkerend evenement dat de sfeer van de regio verrijkt met de klanken van live muziek. Onder de indrukwekkende kerktoren van Panningen geniet je van diverse muziekstijlen, van lokale talenten tot bekende artiesten. Het evenement creëert een gezellige sfeer waarin muziekliefhebbers samenkomen.

Muziek onder de toren

Wanneer te bezoeken? 

  • Internationaal historisch festival (IHF): Het IHF vindt jaarlijks plaats, dus houd de officiële website in de gaten voor de exacte data van het evenement. 
  • Kepèlla Cultura Panningen: Het culturele festival vindt plaats op verschillende momenten gedurende het jaar. Check de thuisinpanningen.nl voor de actuele agenda.
  • Muziek onder de toren in Panningen: Dit muzikale evenement wordt regelmatig georganiseerd tijdens de zomermaanden. Bekijk de Facebook-pagina voor de laatste updates over optredens en data.

Plan je reis naar Peel & Maas rond deze opwindende evenementen en dompel jezelf onder in de lokale cultuur, geschiedenis en muziekscene. Het wordt gegarandeerd een reis vol plezier en onvergetelijke ervaringen!