Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Venray, rijk aan evenementen, verwelkomt bezoekers met open armen en organiseert jaarlijks vele activiteiten die de levendigheid van de gemeenschap weerspiegelen. We hebben voor je enkele leuke jaarlijkse evenementen geselecteerd die je niet mag missen. 

Kermis Venray: fun en vertier voor jong en oud 

Het hoogtepunt van plezier en opwinding, Kermis Venray, trekt jaarlijks een menigte aan met attracties, lekkernijen en vermaak. Een viering die Venray in een feestelijke sfeer dompelt, is een must-visit voor het hele gezin.

Kermis Venray

Kerst in Venray met kerststal, ijsbaan en markt: magie van de feestdagen!

Tijdens de feestdagen transformeert Venray in een betoverende plek. De kerststal, de ijsbaan en de markt creëren een magische sfeer waar bezoekers kunnen genieten van de warmte van het seizoen.

Kerstmarkt in Venray

Schijt aan de grens: een uniek spektakel 

Schijt aan de grens is een eigenzinnig en uniek evenement dat Venray op de kaart zet. Met een mix van humor en spektakel is dit een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Schijt aan de grens

Popronde Venray: ontdek opkomend muzikaal talent 

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Popronde Venray. Dit rondreizende festival brengt opkomende bands en artiesten naar de podia van Venray, waardoor de stad gonst van de muzikale energie.

Popronde Venray

Venray biedt het hele jaar door een rijk scala aan evenementen, van opwindende kerstvieringen tot unieke festivals en culturele hoogstandjes. Bezoekers kunnen de lokale gemeenschap ervaren en genieten van de levendige sfeer die deze evenementen met zich meebrengen. Mis de kans niet om Venray in al zijn glorie te ontdekken tijdens deze jaarlijkse hoogtepunten.