Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Een vakantie in het betoverende Peel en Maas belooft niet alleen natuurlijke pracht en historie, maar ook een scala aan comfortabele verblijfplaatsen. Hier zijn enkele accommodaties waar je kunt genieten van een rustgevende nachtrust:

Kasteel de Berckt Baarlo: 

Overnachten in Koninklijke Sferen. Voor een vorstelijke ervaring kun je terecht bij Kasteel De Berckt in Baarlo. Een majestueus kasteel, omgeven door weelderige tuinen, waar je de geschiedenis kunt proeven en jezelf kunt onderdompelen in luxe.

Kasteel de Berckt

Vakantiewoning Wijnhuis Baarlo: 

Genieten te Midden van Wijngaarden. Het Vakantiewoning Wijnhuis Baarlo biedt een sfeervol onderkomen te midden van wijngaarden. Proef lokale wijnen en geniet van de rustige ambiance van deze vakantiewoning.

Vakantiewoning Wijnhuis Baarlo

Groepsverblijf Lutje Hendrik in Meijel: 

Samenzijn in Stijl. Groepsverblijf Lutje Hendrik in het peeldorp Meijel biedt een sfeervol onderkomen voor groepen. Geniet samen van de gezelligheid in deze accommodatie vol karakter.

Groepsaccommodatie Lutjen Hendrik

Kampeerbos Simonshoek in Meijel: 

Natuurlijk Kamperen in Meijel. Voor een kampeerervaring omringd door natuurlijk schoon aan de rand van de Limburgse en Brabantse Peel, kun je terecht bij Kampeerbos Simonshoek in Meijel. Ontwaak te midden van groene bossen en geniet van de frisse buitenlucht.

De Simonshoek

B&B Simonshoek in Meijel: 

Slapen in Stijl en Comfort. Bij B&B Simonshoek kun je genieten van comfortabel overnachten in een sfeervolle omgeving. Ontwaak met het geluid van fluitende vogels en bereid je voor op een nieuwe dag.

B&B de Simonshoek

Camping Hanssenhof in Helden: 

Rustiek Kamperen in de Natuur. Camping Hanssenhof aan de rand van de Heldense Bossen, biedt een rustieke kampeerervaring, waar de serene omgeving de perfecte achtergrond vormt voor een ontspannen verblijf.

Camping Hanssenhof

Camping Frerichsoord in Meijel: 

Kamperen te Midden van Natuurpracht. In de Camping Frerichsoord aan de Noordervaart, het kanaal van Nederweert naar Meijel, kun je kamperen te midden van weelderige natuur. Ontdek de schoonheid van de omgeving en geniet van de faciliteiten die deze camping te bieden heeft.

Camping Frerichsoord

Kies jouw ideale verblijf in Noord-Limburg, Peel en Maas, en geniet van een onvergetelijke vakantie te midden