PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Rij de Bites Safari in een Duckatti

Beschikbare data

Kan het nog mooier? Jazeker, u kunt vanaf nu de Safari rijden in een 'Deux Chevaux Vapeur' ofwel een Lelijk Eendje! De Eend staat op de dag van de Safari vanaf 11.30 uur tot uw beschikking.

Reserveringen voor dit arrangement verlopen via de site van bites safari. Op basis van beschikbaarheid. Zie ook www.duckatti.nl.

Prijs is inclusief:

  • De huur van de Eend
  • 2 Personen deelname aan de Bites Safari

Graag met 3 of 4 personen in de Eend? Dan kunt u de extra personen bijboeken.

De Bites Safari is een prachtige autoroute, uitgezet met allerlei bezienswaardigheden in Noord- en Midden-Limburg met onderweg gezellige plekjes, mooie stekjes, sightseeing vanuit de auto.

We noemen het de Bites Safari, men gaat immers het avontuur in.

Maar dat is nog niet alles.
Aan de route liggen 6 horeca ondernemers, die voor onze gasten een TO GO gerecht hebben bereid, wat de deelnemers in de auto op kunnen eten om daarna hun tocht te vervolgen. U kunt tussen 12.00 uur - 19.00 uur bij onze horeca terecht voor de bites. Vertrek op tijd (12.00 uur), zodat u de hele middag kunt genieten van al het prachtige wat de Limburgse natuur ons biedt, van de pittoreske dorpjes en bezienswaardigheden.

Deelnemende horeca ondernemers: Hoeve de Boogaard in Geijsteren, Brienen aan de Maas in Well, Culinair Creatief Catering & Events in Venray, Hostellerie Munten in Weert, IJssalon Clevers in Kessel, Restaurant Nakal in Meijel.

Adresgegevens

51.383138179268, 6.2043640800145

Gerelateerd aan dit evenement

Ijssalon Clevers Kessel
Geijsteren
Kessel
Meijel
Ijssalon Clevers Kessel
Geijsteren
Kessel
Meijel