PROFIEL

Sportieve vader, bourgondische vader of natuurpapa? Welk uitje past bij jouw pa?

Je hebt er maar één, dus wees er zuinig op: je vader! Wat past bij jouw vader? 10 tips voor een onvergetelijke luie/luxe/lekkere dag.

Voor swingende vaders
Spring met het gezin op de fiets en ga naar een optreden van de zingende boswachter, dit muziektrio treedt op in een groene omgeving van Buitencentrum de Peelen. Meezingen uit volle borst kan ook tijdens het Musichome festival, leuk voor het hele gezin.

Voor natuur- en cultuurvaders
Op de Slootjesdagen kun je samen met je vader alles wat zwemt en krioelt in de slootjes onder de loep te nemen. Beestje in het netje, in een potje en onder de microscoop! De Macro/Faunagroep en IVN kunnen je meer vertellen over die levensgrote tor. Liever het museum in? Het Limburgs Museum is een echt familiemuseum met een topaanbod voor kids.

Voor bourgondische vaders
Leg je vader in de watten en trakteer ‘m op een speciaal samengesteld vaderdagmenu bij Preuverie Bekkers Marie. Liever door de stad struinen en recepten van topkoks proeven? Tijdens Lekker Venlo kun je smullen met het hele gezin. Is je vader een echte bierfanaat? Doe samen een rondleiding in de Hertog Jan brouwerij in Arcen.

Voor sportieve vaders

Negen verschillende baden met tal van sportieve activiteiten… in fitnessbad Wasserstraelen beleef je een sportief dagje met pa. Liever de hoogte in? Doe samen de monkey trail in het Fun Forest klimpark!

Voor relaxte vaders
Heeft jouw vader veel stress? In thermaalbad Arcen wordt hij weer helemaal zen. Ook leuk: na de sauna lekker blijven slapen, dat kan bijvoorbeeld in wellnesshotel De bovenste molen.

Gerelateerd aan dit artikel

20 jaar: ooievaars in Gennep
Drive In - Tuincentrum Leurs
LIMBURGS MUSEUM START ‘MUSEUM4KIDS@HOME’ Nieuwe speelplaats voor culturele doe- en denkactiviteiten
De oorlog in beeld
#groenomtedoen
#helpdehoreca
20 jaar: ooievaars in Gennep
Drive In - Tuincentrum Leurs
LIMBURGS MUSEUM START ‘MUSEUM4KIDS@HOME’ Nieuwe speelplaats voor culturele doe- en denkactiviteiten
De oorlog in beeld
#groenomtedoen
#helpdehoreca