PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Kribkesroute Meijel

Beschikbare data
Adresgegevens

Fietsexcursie de Peelhorst

Beschikbare data
Adresgegevens

Beleefweek 2021: Outside the boks

Beschikbare data
Adresgegevens

Bevrijdingsvuur De Peel vanuit Vesting en Belfort Vossenberg Meijel

Beschikbare data
Adresgegevens

De kerktoren van Meijel beklimmen

Beschikbare data
Adresgegevens

VR Boxx Meijel

Hoe werkt het?

Samen met je team stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Altijd al willen vechten met een draak of reizen door de tijd? Bij Escaperoom VR Boxx is het mogelijk! Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan een escaperoom, waardoor je je in een compleet andere wereld waant.

Je wordt verrast met een unieke ervaring waar iedereen nog lang over napraat. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt voor een unieke ervaring waarbij werelden zich letterlijk voor je openen. Bij ons is het mogelijk om door te tijd te reizen, met draken te vechten, een ruimtewandeling te maken of de magische onderwaterwereld te ontdekken.

Adres
Pater Willemsplantsoen 1C
5768 CK Meijel
Openingstijden

Dagelijks van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

 • Air conditioning
 • cadeau-, theater-, diner- en streekbonnen
Faciliteiten
 • Toilet aanwezig
 • 4 escaperooms
 • locaties in Meijel en Maasbree
 • VR op locatie mogelijk
 • Gratis parkeer gelegenheid
 • Lounge ruimte
 • 2 speelruimtes
 • Horeca
   
Prijs algemeen
Prijs algemeen
27
Prijzen
Prijzen

Kom langs voor een unieke beleving!

Kom langs en laat je verassen door een onvergetelijke VR ervaring. Leuk voor vrienden, vrijgezellenfeesten, families, spelfanaten en iedereen (16+) die een unieke ervaring wil beleven.

 • Voor 2 tot 20 personen
 • €27,50 per persoon
 • 45 minuten in VR

51.34523015835, 5.8835761226845

Bijzonder Mobiel Vierdaagse door de Peel in Meijel

Beschikbare data
Adresgegevens

Wegh van Meijl op Seven

De bekende Peelsage van “De wegh van Meijl op Seven” is onlosmakelijk verbonden met de in 1910 bij het turfsteken gevonden gouden Peelhelm. Daarom heeft Huub Kluijtmans bovenop zijn nieuwe boek over de Romeinse helm een belevingsroute gecreëerd, waarvan 10 grote basaltzuilen in het landschap de rustpunten en wegwijzers zijn.

Het betreft een nieuwe historische en educatieve wandel / fietsroute die is gebaseerd op een oude sage van de weg van Meijel naar Sevenum door het Limburgse Peellandschap. De route met een lengte van 21 km. is gemarkeerd met 10 zware basaltzuilen op een onderlinge afstand van een oude Romeinse mijl van 1479 meter. 

De route ligt in haar geheel op Limburgs gebied. Het beginpunt is bij de St. Willibrordusput in Meijel waar sinds oude tijden vier gemeenten en twee landen en later provincies aan elkaar grenzen. Het is nu nog steeds de grens tussen Limburg  en Noord-Brabant. De route eindigt in de St. Fabianus en St. Sebastianuskerk van Sevenum. De tiende en laatste zuil staat niet buiten maar ín de kerk!

Deze nieuwe toeristische en historische belevingsroute heeft een educatieve ondertoon. Ze past in het rijtje van de al bestaande Peelroutes, zoals het Nonnenpad, het Struinpad, het Blotevoetenpad of de routes door Death Valley De Peel.

Deze nieuwe route wil de herinnering aan de bijzondere en waardevolle historische vondsten in deze omgeving levend te houden. Het bijzondere verhaal achter de Peelmysteries van de gouden helm en de sierschijf mag nooit verloren gaan. Nieuwe toekomstige onderzoekstechnieken of ontdekkingen kunnen zeker nog belangrijke bijdragen aan deze mysteries leveren.

Als wandel- of fietsroute is De Wegh van Meijl op Seven voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met fysieke beperkingen. Indien het niet anders kan is de ‘Wegh’ ook met een gemotoriseerd voertuig af te leggen. De route is op eigen initiatief ook uit te breiden of in te korten. Wat te denken van een  kleine omweg naar het Romeins monument bij de vindplaats van de Gouden helm aan de Oude Peelstraat in Helenaveen? Men kan ook de route inkorten door vanaf een willekeurig gekozen zuil te vertrekken en zo de route naar eigen inzicht te splitsen in meerdaagse delen. Als sportieve uitdaging kan de route heen en terug gelopen of gefietst worden. Een ‘leuke’ bijkomstigheid is dat de ’heen-en-terugafstand’ overeen komt met de afstand van de olympische marathon van 42.195 meter. Hoewel de intentie van de WvMoS niet als zodanig is bedoeld, mogen atleten de route als sportieve uitdaging gebruiken.

Het lopen, fietsen van deze weg met de tien zuilen is voor ieder informatief en educatief en… voor wie open staat voor een spirituele ervaring mag de tocht als pelgrim volbrengen.

Startpunt
Hof, 5768 RX Meijel
Herkenningspunt
St. Willibrordusput
Lengte
44 km
Knooppunten
95, 81, 9, 29, 21, 31, 33, 77, 76, 36, 35, 51, 49, 24, 28, 27, 15, 96, 20, 95

Route: 44 km

Kids Kick-Off Day Oppekoffie Meijel

Beschikbare data
Adresgegevens

Mobiele kinderboederij De Loi in Meijel

Beschikbare data
Adresgegevens

Abonneer op Meijel