PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Thuis in Panningen!

Panningen is het modehart van Noord-Limburg! Daarnaast zijn er meer dan 125 speciaalzaken in onder meer electronica, bloemen, cadeaus en nog veel meer...


Thuis in Panningen!

Voel je thuis in Panningen!

Meer dan 125 speciaalzaken in o.a. mode, electronica, telecom, bloemen, interieur, cadeau’s en nog veel meer... Gezellige terrassen, een theater met servicebioscoop, cafés en restaurants. Gezellig shoppen in de avonduurtjes om daarna lekker nog een drankje te doen in één van de horecagelegenheden. Elke woensdag is er een weekmarkt, het trefpunt van Peel en Maas. Ook worden er door het hele jaar diverse evenementen georganiseerd om het centrum nog gezelliger te maken!

Evenementen

Evenementen

Jaarlijks worden in en om het centrum van Panningen diverse evenementen georganiseerd. (door Covid beperkingen worden deze thans niet of minder aangeboden dan wel aangepast georganiseerd)

Weekmarkt in Panningen

Weekmarkt in Panningen
Openingstijden

Openingstijden

Winkels zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Op vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur. De supermarkten zijn elke zondag geopend van 09.00 - 20.00 uur. Elke 1e zondag van de maand Special Sunday (koopzondag) van 13.00 - 17.00 uur

Parkeren

Gratis Parkeren

In het centrum kunt u gratis parkeren in de blauwe zone, mits u een parkeerschijf gebruikt. De parkeerduur is maximaal 2 uur. Op parkeerplaatsen buiten de blauwe zone kunt u ook lang parkeren. Een groot voordeel van centrum Panningen is de compactheid. De meer dan 135 winkels liggen op loopafstand van elkaar. Op de plattegrond vindt u alle winkels en horecagelegenheden. De plattegrond kunt u downloaden op de website van Thuis in Panningen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Kijk op de webiste, facebook en instagram van Thuis in Panningen.