Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

 

Het weekend starten met een wandeling door het Land van Peel en Maas. Een betoverende wandelreis door Noord-Limburg met de pittoreske regio Peel & Maas als bestemming. Deze ontdekkingsreis te voet omvat de verkenning van drie wandelingen: Knopenlopen Baarlo, het Dorpsommetje Kessel en het Maasdal Baarlo.

 

Historie en kunst in Baarlo

Knopenlopen Baarlo 

Het Knopenlopen Baarlo-pad voert je langs statige kastelen en kunstzinnige plekken. De geschiedenis van Baarlo ontvouwt zich terwijl je je laat leiden door het knooppuntennetwerk waarbij de kunstwerken van Tajiri een eigentijds element toevoegen aan deze historische omgeving.

Knopenlopen Baarlo

Ervaar de dorpscharme van Kessel

Na een smakelijke lunch is het verder goed toeven in Kessel voor het Dorpsommetje Kessel. Smalle straatjes, historische huizen en een warme dorpsgemeenschap nodigen je uit voor een ontspannen middagwandeling. Proef de charme van kleinschaligheid en geniet van de vriendelijke groeten van de locals.

Dorpsommetje Kessel

Natuurpracht langs de Maas

Beleef het Maasdal Baarlo

Een ander mooi wandelavontuur brengt je naar het Maasdal in Baarlo, waar je de serene oevers van de Maas kunt omarmen. Het geluid van kabbelend water en de weelderige natuur langs de rivier creëren een schilderachtig decor. Je mag je hier laten leiden door het rustige ritme van de Maas en neem gerust de tijd om te genieten van de natuurlijke pracht.

Beleef het Maasdal

Afsluiting met Limburgse gastvrijheid

Na de ontdekkingsreis door het Land van Peel en Maas, is er niks beters om voldaan de reis af te sluiten in Peel & Maas af met een heerlijke Limburgse maaltijd. Lokale lekkernijen en een warm welkom maken de reis helemaal compleet. Koester de herinneringen aan de diverse landschappen, historische schatten en vriendelijke ontmoetingen met een lekker glas wijn of bier!

Leuke restaurants in Peel en Maas, kijk hier!

Met een voldaan gevoel en een hoofd vol inspiratie keer ik huiswaarts, wetende dat Noord-Limburg, met zijn wandelpaden en betoverende plekjes, altijd een uitnodiging is voor verdere ontdekkingen. Het was een weekend vol wandelmagie in Peel & Maas, en ik kijk uit naar mijn volgende avontuur in deze prachtige hoek van Limburg.