PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Weir Venloop

Beschikbare data
24 maart 2021 - 14:00 - 28 maart 2021 - 20:00

Dit evenement gaat vanwege coronavirus en de maatregelen daaromtrent niet door.

De Weir Venloop staat bekend om zijn gezellige sfeer en enthousiaste publiek. Het is een uniek evenement met een groot en toegewijd publiek. Vele vrijwilligers zetten zich in om tijdens de Weir Venloop en de Neptunus Wandeltocht een fantastische sfeer te creëeren. Ze kunnen daarbij uiteraard alle hulp gebruiken.

Joekskapellen, zangkoren, drumbands en alle andere sfeerverhogende muziekgezelschappen mogen zich als sfeerpunt aanmelden via het inschrijfformulier. Onze sfeercommissie zal de diverse gezelschappen dan in onderling overleg indelen op het parcours om te zorgen dat er over het hele parcours sfeer is.

De Venlose Parade, finishstraat van de Weir Venloop en Venloop Wandeltocht is in 2016 niet voor niks door de lezers van Runner's World uitgeroepen tot mooiste finishstraat van Nederland en België!! 

Op woensdag middag 25 Maart start het spektakelom 14,00uur met de Venloopkids in het Julianapark. Iedereen is welkom om te komen kijken en de kids aan te moedigen.

Daarnaast zijn er nog tal van activiteiten te beleven tot en met zondag 29 Maart, zoals de Seniorendag, de Nightrun, Pasta party, Neptunus Wandeltocht en nog veel meer.

Voor inschrijvingen en tijden kunt u terecht op de website

Adresgegevens
Koninginnesingel 14
5911 KB Venlo

Gerelateerd aan dit evenement

Venlo
Julianapark
Venlo
Julianapark