PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Winkelen in Horst Centrum

Een centrum met een eigen karakter dat gekenmerkt wordt door zijn bourgondische gezelligheid en de vele lokale ondernemers met passie. Goed bereikbaar en gratis parkeren!


Welkom in Horst Centrum

Verrassend veelzijdig!

In het winkelcentrum van Horst is het lekker shoppen. U vindt er meer dan 100 speciaalzaken die een ruim assortiment bieden. Voor, tijdens of na het winkelen geniet u van een kopje koffie en een lunch in een van de vele horecagelegenheden in centrum Horst. Tijdens de weekmarkt op dinsdagen is het winkelcentrum van Horst een epicentrum van gezelligheid en ook op verschillende zondagen door het jaar heen zetten de winkeliers de deuren wagenwijd open. In de blauwe zones kunt u gratis parkeren met uw parkeerschijf!

Horster Cadeaupas

Asteblif!

De nieuwe cadeaupas voor Horst Centrum. Een echt Horster cadeau! De pas is te verkrijgen en in te wisselen bij de deelnemende ondernemers van de spaarpas voor Horst centrum. Vind je het moeilijk een cadeau voor iemand uit te zoeken? Dan is de Horster cadeaupas de oplossing! Geldig bij maar liefst 28 ondernemers in Horst Centrum. Hoe gaat het in zijn werk? Je vraagt om een cadeaupas bij 1 van de deelnemende ondernemers. Jij bepaalt welk bedrag er op de pas geplaatst wordt. Dit bedrag reken je af bij de aanschaf. Je ontvangt de cadeaupas in een leuke verpakking. Je geeft de pas cadeau aan wie jij wilt. Diegene die de cadeaupas ontvangt kan voor hetzelfde bedrag als jij hebt afgerekend aankopen doen bij 1 van de deelnemende ondernemers. De participerende ondernemers vindt u op de website van Horst-Centrum.

Evenementen

Evenementen

Jaarlijks worden in en om het centrum van Horst diverse evenementen georganiseerd. Tijdens de zomermaanden vindt er wekelijks een zomermarkt plaats op donderdag. (door Covid beperkingen worden deze thans niet, minder aangeboden of aangepast georganiseerd)

Weekmarkt in Horst op dinsdag | 1 jan t/m 31 dec

Weekmarkt in Horst op dinsdag | 1 jan t/m 31 dec
Openingstijden

Openingstijden

Elke dag zijn de winkels geopend van 09.00 - 18.00 uur (maandag zijn sommige winkels beperkt of niet geopend). Op vrijdag vindt de koopavond plaats. Op dinsdagen is er de weekmarkt. Kijk op de website van Horst-Centrum voor de diverse koopzondagen.

Parkeren

Gratis Parkeren

In het centrum kunt u gratis parkeren in de blauwe zone, mits u een parkeerschijf gebruikt. De parkeerduur is maximaal 2 uur. Op parkeerplaatsen buiten de blauwe zone kunt u ook lang parkeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie?

Kijk op de webiste, facebook en instagram van Horst-Centrum.